Всяка жена се стреми да бъде красива и ослепителна. Чували сме, че истинската красота идва отвътре, но често не правим достатъчно, за да подхраним тялото си с нужните съставки, за да заблести то наистина. Идват най-хубавите месеци в годината, през които има изобилие от свежи плодове и зеленчуци, съветваме ви да си направите един кратък детокс и след това да заложите именно на тези продукти в комбинация с много вода. За да подсилите ефекта, кожата ви да стане еластична и с младежки вид, допълнете режима си с колаген – достъпният елексир на младостта.

Колагенът смекчава признаците на стареенето, защото подобрява овлажняването на кожата по естествен път, което от своя страна прави бръчките по-невидими и забавя тяхната поява. Регулярното приемане на допълнителен колаген прави кожата сияйна и мека. Някои изследвания дори показват, че магическата съставка има свойството да възвръща младостта, защото прави кожата по-еластична.

Вероятно сте чували, че не е важно единствено с какво се храним, а каква част от хранителните вещества усвоява организмът ни. Тук ще ви изненадаме като ви споделим, че на помощ отново може да ви дойде колагенът.

Той спомага за разграждането на мазнините в организма, понижава кръвната захар и подобрява храносмилането. Доброто храносмилане от своя страна може да се окаже ключово за справянето с кожни проблеми като акне, различни екземи и розацея.

Безспорно пълноценният сън е най-краткият път към красотата. Колагенът съдържа аминокиселината глицин, която успокоява нервната система и подобрява качеството на съня. Той има и чудесното качество да помага на хора, на които много им се приспива през деня.

Косата и ноктите на една дама са първото нещо, което всеки мъж забелязва в нея. Ако те не са в добро състояние страда цялостното й излъчване. Хората, които приемат допълнително количество колаген, наблюдават, че косата и ноктите им растат по-бързо и са по-здрави и блестящи.

Сигурни сме, че след всички ползи, които изредихме за колагена, вече сте готови да го включите в дневния си режим. Важно е, разбира се, на какъв колаген ще заложите и той да бъде същият като този в човешките кости и кожата. В състава на "Колаген Плюс" влиза Peptan, той е натурален биоактивен продукт с висока чистота, съдържащ над 97% протеин, който лесно се възприема от човешкия организъм. "Колаген Плюс" се предлага в разтворим вариант с портокалов вкус и естествения подсладител Стевия. Препоръчителната доза е 1 саше на ден, разтворено в чаша с около 100 мл вода.