В забързаното ни ежедневие, изпълнено с грижи и отговорности, в голям град като София, всеки един от нас е обсебен от силното желание да избяга надалеч от целия градски хаос и да потърси уют и утеха на място, което да му влее вътрешни сили, отмора и настроение.

И нека да си признаем, че именно през почивните дни, когато имаме възможност да направим това, като представители на едно дигитално поколение, единственото нещо, което повечето от нас искат да направят, е да се отпуснат спокойно върху диваните си пред малкия екран, да се освободят от всякакви негативни мисли и емоции и да се отдадат на любимите си тв програми и предавания.

Точно на една такава приятна занимателна дейност, като едно градско чедо, зажадняло за релакс и вътрешна хармония, се отдадох и аз в дните на изминалия уикенд в новия хотелски комплекс до летище София. “Best-Western Premier Sofia Airport Hotel” е част от едноименната международна верига луксозни хотели, известни с приемливите си и достъпни за всеки джоб цени.

Повярвайте ми, след този изненадващо приятен за мен уикенд се чувствам по-заредена и вдъхновена от всякога!



Ето и няколко думи за хотела, и с какво всъщност отсядането ми в него, успя да ме впечатли и да окаже толкова благотворно и освежаващо въздействие върху мен:

Първо, хотелът е с отлично местоположение в най-новия бизнес район на София, само на половин километър от летището и удобен достъп до Sofia Airport Centre. Той е оборудван с най-модерни съоръжения и технологии от последно поколение, а телевизорите и екраните са на водещата компания в сектора LG Electronics.

Всяка една от 155-те просторни хотелски стаи, Premier King и Twin, както и Deluxe Queen и Business Suite, могат да се похвалят с, най-важното, най-новите 32-инчови LG LCD хотелски телевизори, модел LW340C. Хотелът разполага и с денонощна бизнес зона и високотехнологичен конферентен етаж, където за съвършено удобство на гостите са инсталирани 43-инчови LG екрани, модел LW310C.

Градски и високотехнологичен get away обещават хотелските телевизори от последно поколение на марката LG

Та, да си дойдем на думата. На всички ни е ясно, че LG е един от пазарните лидери в областта и все повече започва да се отличава от конкурентите си. Факт е, че компанията е на изключително ниво и успява да удовлетвори и най-сложните и необичайни потребителски очаквания. Тъкмо поради това телевизорите на LG осигурят уникално зрителско преживяване и комфорт в най-добрите хотели по света!

Удоволствието, което изпитах от въздействието им, дължащо се на уникалната им картина, наситена с цветовете на природата, и на перфектния им звук, е неописуемо. И повярвайте, отново ще го повторя!

За повече информация относно най-новите телевизори, вижте цялото продуктово портфолио.