Красива, здрава и щастлива - това е мечтата на всяка жена, но малцина са тези, които знаят как да го постигнат. Досега! И не си мислете, че сме открили извора на вечната младост - просто през последните години се научихме как да живеем по-здравословно, как да спортуваме и каква храна да приемаме. Няма магия - важно е само да знаеш как да постигнеш щастието и по-добрата версия на себе си.

Затова и в Woman.bg стартираме нов блог, в който ще ви разказваме кои са перфектните упражнения за стегнат корем, кои са храните, които трябва да избягвате, и ще ви поведем по пътя към по-добрата ви версия.

В това страхотно приключение на помощ на красивите българки идват две изключителни жени, посветили живота си на спорта, здравето и балансиранoто хранене - Саманта Клейтън и д-р Сюзън Бауърман от екипа на "Хербалайф". Те ще ни дадат най-ценните съвети, ще ни покажат къде са нашите пропуски и ще ни предложат един по-различен начин на живот - здравословния.

Но първо, кои са те?



Саманта Клейтън
има сертификат от Международната асоциация за спортни науки (ISSA) и Американската асоциация за аеробика и фитнес (AFAA). Тя е старши директор Световен фитнес и Обучение в Хербалайф. Отговаря за всичко, свързано с физическите активности и фитнес обучение за Независимите Членове и служители на Хербалайф. Чрез тренинг сесиите, информационните материали и материалите от нейния блог (www.discovergoodfitness.com) тя се стреми важната роля на физическото натоварване като неизменна част от здравословния и активен живот да бъде разбрана от всички.



Д-р Сюзън Бауърман
е директор Обучение по здравословно хранене в Хербалайф. Тя е сертифициран диетолог със сертификати от американската Академия по хранене и диететика като специалист по спортна диететика и специалист по затлъстяване и управление на теглото. Също така тя е член на Академията по хранене и диететика за значителен принос в областта на диететиката.

Сюзън е била консултант на отбора от НФЛ Лос Анджелис Рейдърс (сега Оуклън Рейдърс) в продължение на шест сезона и е водила редовна коментарна рубрика в здравословната секция на Лос Анджелис Таймс в продължение на две години. Тя е съавтор на 23 научни труда и 14 книги.



И тъй като целта на Хербалайф е да направи света едно по-щастливо място за живот благодарение на страхотните си хранителни продукти и програми, ние смятаме да се доверим на съветите им напълно.

Философията на компанията, помогнала на хиляди хора по света да започнат да водят по-здравословен начин на живот, всъщност може да се разбере най-ясно, когато се видят крайните резултати - енергични, в добро състояние и включващи спорта в ежедневието си хора - това е крайната цел на бранда, променил живота на хиляди.

Време е да кажете здравей на вашето съвсем ново "Аз".