Чудите се с какво да зарадвате близките си за Коледа? Предлагаме ви да подберете подаръците в зависимост от зодията на получателя.

Овен

Овенът е ярка и емоционална личност, затова обича нестандартни подаръци.

Хич няма да се зарадва на практични вещи като например комплект тенджери. Обърнете внимание на опаковката – за Овена е важна не само материална ценност, но и празничната атмосфера.

На мъж-Овен можете да подарите ваучер за скок с парашут, луксозен комплект за пикник или колекционерски нож. За дамите подходящи ще са златни украшения и помагала за тяхното хоби.

Телец

Представителите на този знак са непретенциозни, но ценят качеството и индивидуалността. Най-много ще им допаднат поименните подаръци – гравиран пръстен за жена или гравиран часовник/манерка за мъж.

Обърнете внимание и на най-новите хай-тек устройства за лично ползване. На Телците ще им допадне мр3-плейър или мобилен телефон.

Близнаци

Близнаците ще харесат всичко, което ще им свърши работа в ежедневието и ще направи живота им по-комфортен. Подходящи подаръци ще са термо-чаша, топло одеяло с ръкави или четец за електронни книги.

Четете още: Коя зодия сте според келтите?

Рак

Раците са доста емоционални, затова дори и на по-зряла възраст се радват на малките неща като деца. Представителите на този знак ще харесат сантиментални подаръци, подбрани с душа. Собственоръчно изплетен шал или пуловер с еленчета ще разтопи сърцето на Рака.

Лъв

Подаръкът за Лъва трябва да се откроява сред останалите му вещи. Може да е необичайно украшение, ефектен аксесоар или оригинална дреха. Не забравяйте, че за Лъва е важно как точно ще му поднесете подаръка. Измислете си красиви и мили думи или му направете малка изненада.

Дева

Представителите на този знак ценят практичните подаръци. Подходящи ще са кухненски уреди, домашни тренажори, калъфки за автомобилни седалки или комплект хавлиени кърпи. За да придадете нужната празничност на подаръка, просто го опаковайте красиво.

Очаквайте продължение...