Автор
Woman.bg

Идеи за коледен подарък на най-добрия ми приятел

Той винаги ще ти е гръб, когато си в опасност. Ще ти вдъхва сила, когато си отчаян. Ще ти подаде ръка в труден момент. Ще бъде до теб и в твоята мъка, и в твоята радост; той – най-добрият ти приятел.

Коледа е време, в което всички си разменяме подаръци, но най-добрите приятели заслужават най-добрите подаръци. Защото за тях дори и най-малкият жест на внимание е достатъчен, за да се почувстват обичани, щастливи и значими.

Ето пет идеи за подарък, с които да накарате най-добрия си приятел да се почувства наистина специален.

Малка книжка за приятелството

Книжка с колекция от мъдри мисли за приятелството е красив и вдъхновяващ начин да демонстрирате своите силни и искрени чувства към човека, който е спечелил сърцето ви с качества, достойни само за един истински приятел.

Кутия за бижута с музикален механизъм

Източник: shopping.bg

Тази вълшебна дървена кутия със сърца е чудесен начин да изразите обичта и благодарността си към най-добрия ви приятел. Вътрешното й покритие е от кадифе, а от вътрешната страна на капака има място за снимка, на което може да поставите ваша обща фотография. Отделенията са подходящи за дребни бижута и пръстени.

Шах

Източник: shopping.bg

Шахът е игра за ценители и истински приятели. Оригинален подарък, който ще бъде оценен подобаващо. Тази шахматна дъска е луксозен и стилен подарък – истинско произведение на изкуството. Защото приятелството го заслужава.

Лула

Източник: shopping.bg

Тази стилна и елегантна лула би се превърнала в изящно допълнение към домашния интериор на вашия приятел, дори той и да не е пушач. Не забравяйте, когато се събирате на по чашка, тази лула да ви напомня, че приятелството между вас никога няма да угасне.

Статуетка Ангел – пазител

Източник: shopping.bg

Статуетката изобразява мъж и ангел-пазител, разперил крилата си като предпазен щит – символ на приятелството, закрилата и бдителността. Статуетката впечатлява с уникалния си дизайн и дълбокосмисленото си послание. Истинско произведение на изкуството и изискан подарък за специални хора.