Автор
Woman.bg

5-те най-хубави подаръка за вашите любими хора

Наближават онези дни от годината, в които се подаряват най-много подаръци. Коледа и Нова Година обикновено ни изненадват с много вкусна храна, среща с близки роднини и приятели и множество подаръчета, кои от кои по-мили, а понякога и напълно... ненужни.

Съветваме ви тази година да изберете по-внимателно подаръците за своите близки, като основният водещ мотив да бъде не „Ох, нещо трябва да купя за подарък“, а „Ще взема нещо полезно, което да направи любимия ми човек по-щастлив и доволен“.

На първо място поставяме подърк ваучер "Релакс", включващ глезотийки за тялото и душата. В днешно време, искаме или не, сме постоянно изложени на стрес и напрежение, предизвикани от многото работа и семейни ангажименти, с които ежедневно жонглираме. Трябва да се търси баланс, да се учим да релаксираме качествено. Стресът може да бъде контролиран по различни начини - масаж, детоксикация, ексфолиация и сауна, консумация на повече плодове и пр. Ваучер "Релакс" предлага точно такива малки, но безценни глезотийки като нежно ексфолиране и специален релаксиращ масаж, придружени от изкушаващо плато с плодове, шампанско и хайвер.

Какво по-хубаво от това да посрещнем новата година в добро разположение на духа и тялото.

Втори вариант за хубав подарък е книга или няколко книги. Храна и вдъхновение за душата!!!

Третото ни предложение се явява в лицето на комплект качествена козметика. Дали ще е био или от изпитан медицински бранд, важното е козметиката да е съвършено подбрана според нуждите на човека.

На четвърто място нареждаме чифт хубави ръкавици. Да, звучи странно, но ни дойде до гуша от ежегодния пазар на ръкавички еднодневки, които дори не топлят достатъчно.

Пето – подарък според хобито на вашия роднина или приятел. Ако обича да плува, подарете му нова плувна шапка, ако обича да готви, подарете му страхотен комплект прибори... Изборът тук е огромен.

Но все пак не забравяйте, че каквото и да подарите, трябва да го направите с любов и грижа.