Автор
Роси Кацарова

Звездите, изпуснали легендарни роли

Днес отново обръщаме поглед към онези грешки на звездите, които не само са им коствали милиони, но и са ги лишили от още по-голяма слава и любов от страна на феновете.

Да, точно така, ще ви покажем поредната порция актьори, изпуснали роли във филми, които впоследствие са се превърнали в легенди. Вижте първите части на материала тук, тук, тук и тук!

Някои от кино звездите сами отказват предложението на продуцентите, а други просто не успяват да се преборят с конкуренцията в лицето на колегите си. Вярваме обаче, че всички до един съжаляват, че не са изиграли тези роли, защото те са наистина емблематични.

А кои са те и кои са актьорите, които са ги изпуснали, може да видите в следващите редове:

Никол Кидман като мисис Смит


Режисьорът Дъг Лаймън се колебаел между няколко известни звезди за ролите на мистър и мисис Смит. Уил Смит, Катрин Зита Джоунс и Джони Деп са само част от тях, но в крайна сметка той избира Никол Кидман за главната женска роля.

Малко преди да започнат снимките обаче, австралийката отказва предложението зарадидруг работен проект – "Степфордски съпруги". Непотвърден слух гласи, че не Никол се отказва от възможността да изиграе секси наемната убийца, а режисьорът променя решението си, защото на снимачната площадка химията между нея и Брад Пит така и не се случва.

Каквато и да е истината, е факт, че ролята отива при Анджелина Джоли, а привличането между нея и Брад Пит е налице не само на екрана, но и извън него. Всъщност то е толкова силно, че актьорът се развежда с тогавашната си половинка и започва епична връзка с колежката си от "Мистър и мисис Смит". Както знаем, към днешна дата историята им не завърши с щастлив край, но това е друга тема.



Вижте всички снимки в нашата