Автор
Woman.bg

Запознайте се с живата Елза от "Замръзналото кралство"

Днешният ни материал ще ви запознае с поредната жива Барби, като този път на вашето внимание представяме 23-годишната бразилка Андреса Дамиани, чиято визия силно напомня тази на Елза от нашумялото детско на Disney "Замръзналото кралство".

Младата дама си спомня как, когато все още не е била популярна в родината си, разминавайки се с мъж на улицата, той първосигнално извиква след нея: "Елза!". Тогава това прави силно впечатление на Андреса, но към днешна дата тя вече е свикнала с вниманието, което визията ѝ ала-токущо излезнала от детско ѝ носи, и с известността.

Южноамериканката е истинска сензация в родния си град Блуменао и разпознаваема фигура в цяла Бразилия, след като редица местни медии, посвещават материали на причудливия ѝ външен вид. Съвсем естествено за известността на Андреса спомагат и социалните мрежи – в канала си в сайта за видео споделяне youtube тя има близо 700 000 последователи, а в Instagram повече от 100 000.

Андреса обаче споделя, че не всички адмирират външния ѝ вид. Тя разкрива, че получава множество писма от фенове, които ѝ се възхищават и харесват визията ѝ, но все пак има и такива, които я обиждат заради решението ѝ да поддържа стайлинг като на кукла.

"Има хора, които ми казват, че изпитват погнуса, когато ме гледат, и ги е страх, когато се разминават с мен. Хората понякога дори бягат от мен."



Андрес не говори само за смесените чувства, които визията ѝ буди у околните, но и споделя, че противно на мнението на мнозина външният ѝ вид не е резултат от намеса на пластичен хирург. Дамата уверено заявява, че никога не се е подлагала на каквато и да е пластична интервенция и единственото изкуствено нещо в облика ѝ са сините лещи за очи. Дамиани твърди, че дължи облика си на изкуството на грима и най-вече на генитеси. Андрес доказва думите си с твърдението, че още от ранна детска възраст хората ѝ казват, че прилича на кукла.

Талията на младата бразилка е само впечатляващите 50 сантиметра, но тя е красноречива, че не спазва диети и дори не спортува, а относно гримиренто ала-Барби е категорична, че няма да се откаже от него, защото то я кара да чувства добре и ѝ е помогнало да превъзмогне болезнената срамежливост и неувереност, които е изпитвала като дете, а и в тийнейджърските си години.

Андреса като дете

Така изглежда Андреса без грим