Всяка от нас със сигурност има моменти и решения от миналото си, за които съжалява. Оказва се, че според скорошно изследване на glamour.com повечето жени съжаляват за сходни неща. Колегите са направили допитване сред 3600 читателки, за да установят изпитанията и вълненията, през които са преминали жените през 20-те си години - от връзките и секса до финансите и отношението към пиенето.

72% от жените съжаляват за поне един човек, с когото са имали връзка през 20-те си години, а 77% изпитват угризения заради секс за една нощ.

30% от представителките на нежния пол се срамуват, че са спали с непознат в нетрезво състояние. 54 на сто признали, че са правили секс без презерватив, като 61% или са направили аборт, или имат приятелка, която е имала подобно преживяване.

18 на сто от участничките в изследването заявили, че са можели да правят повече секс през 20-те си години, отколкото в действителност са правили. 28% пък изпитват угризения, че са останали в "удобна" връзка.

По отношение на кариерата 45% заявили, че са намерили мечтаната си работа през 20-те си години, а 44% признават, че е трябвало да решат по-скоро какво им се иска да правят. Над 55% съжаляват, че не са били по-самоуверени на работното си място, а 28 на сто смятат, че е трябвало да говорят открито за увеличение на заплатата или за издигане на по-висок пост.

Колкото до финансите, 61% отговорили, че са харчили повече, отколкото печелели, а 38 на сто разчитали на кредити, за да живеят. 16 на сто от британките признали, че са натрупвали до 5000 паунда дълг по кредитната си карта.

46% от дамите признават, че нямат никакви спестявания, а 69 на сто се чувстват подложени на натиск да станат финансово независими.

А вие за какво съжаляате в живота си?

Четете още: Десет безценни съвета за жени над 35