Автор
Woman.bg

Внимание, мъже! 10 малки жеста, които значат много за жените

Големите жестове и подаръци са добре дошли - кой не обича да бъде глезен от време на време? Но не са материалните придобивки тези, които наистина доказват, че един мъж държи на жената до себе си. Действията наистина говорят по-силно от думите (и цветята!).

Ето и 10 малки неща, които са важни за жените повече от всеки подарък:

Да питате за деня ни

Елементарен въпрос като "Как беше денят ти?" ни показва, че ние сме важни за вас. Хубаво е да знаем, че вие се интересувате от малките неща в ежедневието ни и се стараете да ни опознаете.

Да отваряте вратата за нас

Кавалерството вече е рядкост, но все още не е изчезнало напълно. Несъмнено бихме се зарадвали да установим, че сме попаднали на един от малко останалите джентълмени. Затова и не бъдете пестеливи на подобни жестове, господа, дори и да е минал началният етап на връзката. Те ще бъдат високо оценени, повярвайте.

Дълги прегръдки и целувки

Несъмнено делата говорят много повече от думите. Затова и изблиците на привързаност като дълга прегръдка и целувка, ще докажат на половинката ви, че я обичате, много повече от всяко гласно изразяване на чувствата.

Четете още: Петте сродни души, които всеки среща в живота си



Да ни слушате

Не говорим да подавате по едно ухо, докато проверявате мейлите си. Освен, че е въпрос на възпитание да слушате някого, когато ви говори, това да следите с интерес думите ни показва, че се интересувате от нас и смятате, че заслужаваме вашето внимание.

Телефонни обаждания

Тъй като все по-често комуникираме със съобщения, да вдигнете телефона и да ни се обадите ни прави добро впечатление. Означава, че искате да чуете гласа ни и наистина искате да общувате с нас, а не запълвате дупка между срещите си за деня.

Да ни кажете, че изглеждаме добре

Прекалено многото комплименти понякога могат да имат обратен ефект, но оценяваме, когато ни казвате нещо, което наистина ви впечатлява в нас. Независимо дали е нашата рокля или физическа черта, да знаем, че сте харесали тези детайли ни кара да се чувстваме добре.

Да помните детайл от предишен разговор

Споменаването на нещо, което преди сме ви споделяли, показва, че наистина сте обърнали внимание на разказите ни.

Да държите ръката ни

Може да звучи много тривиално, но държането на ръката е нещо наистина сладко, което често се подценява. Да ни хванете за ръка все още е знак на привързаност и показва на другите, че се гордеете с нас.





Да ни изпращате сладки съобщения

Имате натоварено ежедневие, ние също, разбираме ви. Но винаги можете да намерите две минути, за да ни пишете. Дори бързо съобщение от рода на "Надявам се, че денят ти минава добре - липсваш ми" ще свърши работа. Вие мислите за нас и ни пращате съобщение, за да го разберем.

Неочаквано "Обичам те"

Да чуем, че ни обичате в момент, когато най-малко очакваме, прави думите ви още по-специални. Независимо дали е докато сме в колата, или в момент на тишина, докато стоим на дивана и гледаме телевизия, обичаме да го чуваме и ще оценим изреченото повече, отколкото на романтична вечеря, когато го казвате, повлияни от обстановката.