Автор
Кристина Кирова

Петте сродни души, които всеки среща в живота си

Какво всъщност означава понятието "сродна душа"? Много от нас го използват като определение за човека, към когото са изпитвали най-силна любов и често се питаме дали сродната душа е само една.

Истината е, че в живота си срещаме много хора, с които се разбираме добре и такива, които можем да наречем сродни души. Те могат да бъдат както наши романтични партньори, така и приятели, колеги, с които откриваме лесно общ език и ги усещаме по-близки на духовно ниво, и дори непознати. Възможно е да имаме кратък контакт с тях или да запазим отношенията си завинаги. Животът ни среща и разделя винаги с тези, от които имаме нужда и от всекиго трябва да научим нещо. Вижте кои са 5-те вида сродни души, които всеки от нас среща в житейския си път?

Приятелят



Всеки от нас има един приятел, на когото винаги може да разчита в труден или радостен момент, независимо от обстоятелствата. Дори да не поддържаме чест контакт, времето в което не сме били заедно, сякаш е спряло и въпреки че са ни се случили много неща, усещането е сякаш последният ви разговор е бил вчера. Общуването ви е винаги приятно и имате какво да научите един от друг. Усещането с този човек е специално, като че ли сте се познавали цял живот. Това е приятелят, на когото можете да споделите всичко, а часовете, които прекарвате заедно, винаги ви се струват недостатъчни.

Сродната душа, която преобръща живота ви

Срещате я, когато имате нужда от промяна. Често това са хората, които ви провокират сами да вземете важни решения. Понякога това е човек, който оставя следа в любовния ви живот и е предизвикал огън и страст в душата ви. Обикновено тези хора успяват да ни променят и да ни научат на важни житейски уроци.

Любовната афера

Прекрасно изживяване, което може да бъде болезнено на по-късен етап. Отношенията ви с този човек са приятни, неангажиращи, но и някак поглъщащи, защото се разбирате отлично. И въпреки това някой от вас си има сериозна половинка, на която трябва да изневери, а другият да се примири с факта, че между вас няма да се случи нищо повече. Този човек може да е и просто приятел, с когото имате интимни отношения.



Непознатият

Това може да е някой, когото срещате често по партита, в метрото, в университета или когото виждате за първи път, но имате натрапчивото усещане, че го познавате отнякъде и то добре. Сякаш сте се виждали в предишен живот...

Любовта на живота ви



Половинката, която цял живот мечтаем да срещнем и с която някои имат късмета да се сблъскат в по-ранна възраст, докато други трябва да извървят дълъг път до нея. Това е човекът, с когото вярвате, че ще бъдете до края на дните си и с когото въпреки всички възможни трудности постигате разбирателство. Това е най-добрият ви приятел, най-изпепеляващата ви любов и идеално допълващата ви половинка.