Автор
Woman.bg

Най-късите бракове в историята на шоубизнеса

Ако за обикновените хора намирането на подходящ партньор и поддържането на щастливия брак е сложна задача, то за звездите е още по-трудно, въпреки че животът им изглежда приказен и безпроблемен. Всъщност много често всекидневието на знаменитостите, на които се възхищаваме, не е никак леко, тъй като е свързано с поддържане на добра форма, на бляскавия имидж във всеки един момент и с опазването на личното им пространство, което е почти невъзможно, защото то бива постоянно атакувано от медиите. Предстои да разгледаме именно тази страна от живота на любимите ни артисти и техните падения в любовта. Ето кои са най-кратките звездни бракове:

Хелън Хънт и Ханк Азария

Съюзът между двамата актьори продължи точно 11 месеца, а това е може би най-дългият брак в днешната ни класация.

Дрю Баримор и Том Грийн



Дрю и комедиантът Том Грийн започват връзката си през 2000 г. и само няколко месеца по-късно обявиха, че плануват да узаконят любовта си. Сватбата им се състоя през юли 2001 г., а разводът - пет месеца по-късно.

София Буш и Чад Майкъл Мъри

Звездите от сериала "One Three Hill" се отдават на бурна, но кратка любов, която прераства в брачен съюз. Само пет месеца по-късно и двамата осъзнават, че решението им е било твърде прибързано и погрешно и се развеждат.

Памела Андерсън и Кид Рок



Скандалната двойка се е сгодявала два пъти и е отпразнувала любовта си с общо три сватбени церемонии. Но резултатът е едва четири месечен брак.

Дженифър Лопез и Крис Джъд

Двамата се запознават на снимачната площадка на клипа към песента "Love Don`t Cost A Thing", където Крис е сред танцьорите и се влюбват бързо един в друг. Не след дълго сключват брак, но той издържа само четири месеца. Според Крис Джъд причината за края на съюза им се крие в агресивната намеса на медиите в личното пространство и огромното внимание към тях.

Дженифър Еспозито и Брадли Купър

И за двамата 4-месечният им брак е бил просто романтична спирка по пътя им.

Рене Зелуегер и Кени Чесни

Рене Зелуегер и кънтри певецът Кени Чесни се женят през май 2005 г на карибски остров. Бързо обаче става ясно, че скоростната сватба не е била най-доброто решение за двамата и те се разделят четири месеца по-късно.

Лиса Мари Пресли и Никалъс Кейдж



Звездната красавица има два неуспешни и краткотрайни брака. Единият е с Майкъл Джексън, който продължава девет месеца, а другият е с Никалъс Кейдж, който трае само три месеца.

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис

Баскетболистът и реалити звездата бяха женени точно 72 дни. Според слухове Ким е имала интимни отношения с настоящия си съпруг Кание Уест още преди да се омъжи Крис. Той от своя страна заподозрял, че между нея и Кание има нещо повече от приятелство, тъй като той не бил сред списъка с гостите на сватбата.

Кармен Електра и Денис Родман



Според Денис единствената причина за осъществяването на брачната церемония с Кармен била, че в този момент е прекалил твърде много с алкохола. Заради това шест дни по-късно двойката се развежда.

Бритни Спиърс и Джейсън Александър

Този свещен съюз продължава цели два дни. Бритни и Джейсън анулират брака си точно 55 часа след подписването и заветното "Да". Близки на Бритни твърдят, че това просто е била една шега, отишла твърде далеч.

Четете още: Рекламите, които буквално мачкаха жените през годините