Автор
Ева Григорова

Кармен Електра: Една сексбомба на 52

Днес сексапилната Кармен Електра, чието истинско име е Тара Лий Патрик, има рожден ден!

Тя е родена в САЩ, но дължи екзотичната си визия на факта, че има британско, ирландско и немско потекло. Електра произлиза от артистично семейство - баща й е китарист, а майка й певица. Красавицата е най-малкото от 6 деца - има 4 братя и една сестра.

View post on Instagram
 

За съжаление семейството на Електра преживява тежък момент през 1998 г., когато майка й Патриша умира от мозъчен тумор. Само две седмици по-късно сестра й губи живота си след сърдечен удар. Години след това звездата призна, че чувства вина от факта, че не е била достатъчно до майка си в последните й дни. Точно в този момент кариерата на Кармен тръгва стремглаво нагоре и тя не осъзнава колко сериозно е състоянието на майка й всъщност.

През същата 1998 г. тя сключва брак със скандалната баскетболна звезда Денис Родман.

Само 9 дни по-късно той подава документи съюзът им да бъде разтрогнат. Двамата се събират, за да отпразнуват Нова година заедно, но връзката им не продължава дълго.

Години по-късно Електра признава, че се е омъжила за Родман заради емоционалната болка, която е чувствала заради загубата в семейството й.

"Бях абсолютно безчувствена, когато излизах с него. Той беше много забавен, излизахме всяка вечер и си мислех, че просто ще се забавлявам и ще спра да се притеснявам за всичко. Точно след като майка ми и сестра ми починаха, отлетях за Лас Вегас и се омъжих за Денис. Опитвах се да се вкопча в нещата, които имах. Загубих майка си и сестра си и не исках да губя никой друг. Бяхме женени 5 месеца, когато започнахме да имаме сериозни проблеми. Пристрастих се към това да чувствам болка, вместо да се опитвам да се справя с чувствата си. В един момент просто осъзнах, че трябва да спра да го обвинявам. Тогава започнах да чета много книги за самопомощ и да гледам Опра. Един ден я чух да казва, че за да излекуваш чувствата си трябва да започнеш да чувстваш. В този момент осъзнах, че не си позволявах да чувствам нещата, които трябва", споделя тя.



През 2003 г. Кармен се омъжва за музиканта Дейв Наваро, бивш китарист на групите "Jane's Addiction" и "Red Hot Chili Peppers". Двамата се разделят през лятото на 2006 г., а официално са разведени от 20 февруари 2007 г.

През следващата година тя се сгодява за музиканта Роб Патерсън, но двамата така и не стигат до брак. Последната й връзка е с продуцента Саймън Кауъл, която приключва през 2013 г.

Професионална кариера:

Кармен стартира кариерата си през 1990 г. като танцьорка, след което се премества в Минесота. Любопитното е, че там тя се запознава с Принс, по чиято идея сменя името си на Кармен Електра. През този период тя има желание да се развива като певица, но бързо разбира, че това не е нейното поприще.

View post on Instagram
 

През 1995 г. тя започва да се появява в телевизионни предавания, а през следващата година се снима за списание "Playboy", което дава тласък на кариерата й и тя започва да получава повече предложения за участие в различни шоу формати и сериали. Често танцува и с екзотичната танцова група "Pussycat Dolls", която прави известна Никол Шерцингер.

Електра взима участие в няколко филма, сред които "Веселият бургер" (1997), хорър пародията "Страшен филм" (2000) и "Старски и Хъч" (2004).

Тя набира особена популярност с ролята си на Лани МакКензи в "Спасители на плажа".