Автор
Woman.bg

Грозното пате, което се превърна в секссимвол

На всеки му се е случвало да гледа с възхищение образа на някоя звезда, красяща страниците на известно списание, и да се чуди как е възможно тя или той да е толкова привлекателен.

Истината обаче е, че известните личности невинаги са били толкова обаятелните, колкото са днес. Много от знаменитостите, по които се прехласваме, са извървели дълъг път, за да се превърнат от грозни патенца в секс символи.

Крис Пат

Когато актьорът е млад, той си мисли, че талантът е достатъчен, за да пробиеш в Холивуд. Скоро обаче разбира, че в шоубизнеса външността, а не даровитостта предопределя известността и влага доста усилие, за да се превърне в секси мачото, който е днес.

Четете още: Бихте ли кръстили детето си мечка? Е, някои звезди го правят...



Риана

Певицата разкрива, че дълги години е имала ниско самочувствие, но славата ѝ е помогнала да промени представата за себе си и поведението си.

В тийнейджърските си години тя е била свито момиченце, което не е изпъквало с външен вид, но попадайки под светлините на прожекторите, тя неусетно се променя.

"Преди щях да седна и нервно да се оглеждам, с ръце върху коленете, тиха и засрамена от всички", призна Риана в интервю неотдавна.



Дуейн Джонсън "Скалата"

"Перфектността не съществува, но това не значи, че не трябва да се бориш със зъби и нокти да я постигнеш. Правете го, защото това е пътят към успеха", разкри Дуей Джонсън, чиято трансформация доказва, че няма непостижими цели.