Автор
Роси Кацарова

Ева Лонгория: „Аз съм латина, пресичала съм границата на високи токчета...“

Днес 42 години навършва любимата ни Ева Лонгория. С усмивката си и сексапила си тя плени света.

Лонгория е родена в Корпъс Кристи. Дъщеря е на американците от мексикански произход Енрике Лонгория-младши и Ела Ева Мирелес. Ева е най-малката от четирите дъщери, сестрите ѝ са Елизабет Джудина, Емили Джанет и Есмералда Джозефина. Семейството живее и работи в наследствена ферма, но много често доходите не са достатъчни.

Мечтата на Лонгория е да стане фитнес инструктор. Друга интересна подробност, която малцина знаят за актрисата, е, че като дете тя е подигравана заради визията си. Когато пораства нещата се променят и Ева се превръща в красива и ухажвана дама, дори се пробва като модел. Тя изпраща снимки на модна агенция, но е отхвърлена заради теглото си.



Модният бранш не отваря вратите си за Ева, но филмовият го прави.

Актьорската кариера на красавицата започва през 2000 г., като към днешна дата е участвала в редица филми, но несъмнено най-популярната ѝ роля е в сериала "Отчаяни съпруги", където влиза в кожата на Габриел Солис. За това превъплъщение тя дори получава номинация за "Златен глобус" за главна женска роля през 2006 г.

В личен план Ева успя да намери щастието. Докато заживее щастливо със своя принц - мексиканския телевизионен магнат Хосе Бастон, актрисата обаче има два неуспешни брака.

Днес обаче тя се радва на успешна кариера, хармоничен семеен живот и ако съдим по разпространени вчера кадри от фотосесия на красавицата, е не по-малко секси отпреди двадесет години.



Нека отбележим празника ѝ с едни от най-запомнящите ѝ се мисли:

"Аз съм латина. Родена съм на високи токчета. Пресичали сме границата на високи токчета… Мога да играя аеробика на високи токчета."

"За да имате красиви очи: трябва да се научите да виждате в другите само хубавото. За да имате красиви устни: трябва да се научите да говорите само добри думи."