Автор
Woman.bg

Една по-различна претендентка за Мис Вселена

Евита Делмундо е сред амбициозните кандидатки за Мис Вселена. Тя ще представи Малайзия и определено е сред красавиците, които ще бъдат запомнени, дори да не вземат короната.

Евита е младо, щастливо и красиво момиче, чието тяло и лице е обсипано с бенки, много повече от обичайното, но въпреки това през годините тя е съумяла да запази присъствие на духа и да повярва в хубостта си.

По време на ученическите си години тя постоянно е била обект на нападки и шеги от страна на съучениците си, а днес е призната за една от най-красивите жени в Малайзия. Евита разкрива, че когато е била малка, връстниците й дори са я наричали „чудовището“ и това години наред й е сривало самочувствието.

Пред списание „Ел“ тя споделя, че преди четири години, когато е била на 16 г., Евита е посетила църковен лагер, който много й помогнал за начина, по който се възприема тя днес:



„Тогава се научих да обичам себе си, тялото си, лицето си и да общувам с другите. Благодарение на този лагер аз за първи път се научих да се приемам такава, каквато съм“.

Претендентката за мис Вселена не крие, че неведнъж е обмисляла да премахне бенките си с помощта на медицината, но днес е щастлива, че е взела правилното решение и не е променила нищо по себе си.

Евита се радва на голяма популярност в социалните мрежи, като профилът й в Instagram има над 42 хиляди последователи. Снимките й са съпроводени от насърчителни описания, а в профила й не липсват и много щастливи селфита. Делмундо е истинско вдъхновение за дамите да повярват в собствената си и уникална красота и много от последователите й са признателни за това.



А коя ще бъде новата мис Вселена? Ще научим през юли!

Четете още: 10 безценни съвета за жени над 35