Автор
Woman.bg

Зрители по къси панталони на концерта на Лили Иванова

Концертът на Лили Иванова в сряда вечер в ресторант „Лебед” събра стотици зрители край езерото Панчарево. Примата на българската естрада пя в това заведение за първи път точно преди 10 години, а за вчерашния спектакъл гости пристигнаха чак от Турция. Преди изявата най-известната певица на България бе затрупана от букети от почитатели. Те обаче изразиха недоумение от външния вид на публиката на концерта. Имаше хора по къси панталони и дънки, оставаше само джапанки да си сложат, коментираха свидетели на излагацията. Друг проблем по време на концерта били грубите охранители на заведението, които си позволявали да говорят твърде високо, докато Иванова пее. Бодигардовете дори бутали хора от публиката, които били заели места в район с по-скъпи места.

Въпреки тези неуредици всички зрители на концерта са категорични, че Иванова е показала високата си класа за пореден път заедно с оркестъра в състав Оги Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (цигулка, китари).

Междувременно звездата започна репетиции за националното турне, което ще стартира на 18 септември в Летния театър в Стара Загора. По традиция Лили почерпи музикантите си с шоколад и вярна на спартанаската си дисциплина отдели над пет часа за композициите в чисто новия й албум, който излезе на пазара преди седмица.

Четете още: Новият албум на Лили Иванова само с портрета й