Автор
Роси Кацарова

Защо Джордж и Амал изпратиха съседите си на почивка?

Звездната двойка Джордж и Амал Клуни доказаха, че въпреки славата не са се самозабравили. Даже напротив – използват финансовите си възможности и в услуга на околните.

На тази мисъл ни навежда новината, че холивудските любимци доста щедро компенсираха съседите си за причинено неудобство по време на ремонта на имението им в графство Бъркшир, което купиха през 2014 г. за 7,5 милиона долара.

Преди дни стана ясно, че след като са започнали ремонтните дейности, стрували им повече от 12 милиона долара, семейство Клуни наели луксозен дом за 780 000 паунда ( малко над 900 хиляди евро) за съседите си Джон и Клеър Гроув, за да са далеч от шумотевицата.

Известното семейство явно е решило, че този жест не е достатъчно значимо извинение за преживените главоболия, защото освен това Джордж и Амал изпращат съседите си на 6-дневна екскурзия до Корфу. По време на нея Джон и Клеър са настанени в скъп хотел.



Междувременно стана ясно, че по време на ремонта в имението на звездата от „Бандата на Оушън” е направен киносалон с 12 места, басейн и тенис корт. Инсталирана е и скрита система за поливане.