Бременната Серена Уилямс доказа, че няма спирачки, появявайки се напълно гола на корицата на списание Vanity Fair. Кадърът е направен от легендата Ани Лебовиц и ни показва звездата в профил, покрила с ръка гърдата си, но гордо оставила на показ наедрялото си коремче.

Пред изданието тенисистката разкрива, че това да става майка не е влизало в плановете ѝ за годината.

"Ако миналия октомври или ноември някой ми бе казал, че след една година ще имам бебе, щях да си помисля, че е най-големият лъжец на света", разкрива Серена.

"Знам, че това се случва рано или късно, но истината е, че бременността минава толкова бързо... Не знам какво ще правя с бебето. Нищо не съм подготвила все още, нищо не съм правила по детската стая", искрена е тенисистката.

Серена споделя, че не предполагала, че е бременна, докато не ѝ прилошало по време на тренировка. Това накарало нейна приятелка да се осъмни, че звездата може да очаква дете.

В крайна сметка тя решила да си направи тест за бременност, докато била на снимки за австралийска компания за бельо.

"Сърцето ми буквално прескочи, когато видях резултата", спомня си тенисистката.

"О, Господи, не може да бъде! Трябва да играя в турнир! Как ще играя на Откритото първенство на Австралия? Планирах да спечеля "Уимбълдън" тази година", казала си Уилямс.

Тъй като Уилямс упорито не можела да повярва, че е бременна, изпратила приятелката си до най-близката аптека, за да купи още пет теста за бременност. След като всички се оказали положителни, Серена се убедила, че наистина очаква бебе.

Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on