Автор
Woman.bg

Сбъдни мечтата на своето дете и го срещни с Димитър Бербатов!

14 април е една истински специална дата в календара на българския футбол. Именно тогава на терена ще се изправят два легендарни отбора този на Димитър Бербатов срещу този на Луиш Фиго. Двамата футболисти имат фондации, които подпомагат децата и срещата ще бъде изцяло благотворителна.

"Няма успех без първа крачка...
След нея идват стъпалата нагоре,
за които талантът има нужда от усилия и характер."
- е девизът на фондацията на известния футболист.

Светът е спорт. Но зад всяка победа (и загуба) се крият силен дух и дори още повече труд и постоянство. Все пак спортистите са вдъхновение за всеки от нас, защото зад големите триумфи стоят много хъс, работа и желание за победа. Ето защо пред всеки родител стои отговорната задача да открие от рано у детето си именно онази безценна искрица и страст, която го вълнува и кара да копнее. Да я откриеш само обаче не е достатъчно, трябва и да помогнеш на малкото човече до себе си да я развие и съхрани.

Не е тайна, че много хлапета имат своите идоли в спорта и мечтаят един ден да се срещнат с тях очи в очи и да получат най-бленувания трофей в своя живот – автограф. Точно такава възможност ще имат всички ученици на възраст между 7 до 18 г., влюбени във футбола и копнеят да стиснат ръката на самия Димитър Бербатов.

Това ще се случи непосредствено преди благотворителния футболен мач All Stars 2017, когато малките фенове ще имат шанса лично да се запознаят с един от най-успешните футболисти в Европа и неговите съотборници, от които ще получат автографи, подписани върху футболна топка, част от нашата награда.



За да запишете своя мъник в надпреварата е необходимо единствено той да изпрати пожелание към Димитър Бербатов на този адрес. Играта продължава до 31. 05. 2017 г. Благодарение на Fibank 15-те младежи, чиито постове са събрали най-много харесвания на отправеното от тях пожелание, ще получат възможността да се срещнат с футболиста на живо. На 14 юни те ще могат да присъстват на мача-спектакъл заедно със свой родител или настойник. Каузата и наградата създават незабравими спомени, които остават за цял живот, затова не се колебайте да се включите в играта.