Автор
Woman.bg

Разкрепостени българи броят $2349 за "Кораба на оргиите"

В разгара на лятото сме, страстите в горещите нощи кипят бурно и е време за приключения, а за по-разкрепостените - за секс круиз. На 28-и юни стартира круизът "Страст по гръцките острови", известен още като "Кораба на оргиите". Любопитен факт е, че 28 българи участват в необичайната екскурзия.



Круизът потегли от Пирея и днес приключва. Освен екипаж от 393 души, на борда на еротичните забавления има 660 пътници, от които 329 са мъже, а 331 са жени. Разбира се, корабът е затворен за външни посетители. Той обикаля между островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, града Ханя, а най-далечната точка от маршрута му е Мармарис. Освен 28-те българи, в необузданото приключение участват двойки и необвързани от цял свят (Бразилия, Австралия, Германия, Италия, Англия, Швейцария, Швеция, Мексико, Холандия и САЩ). Разкрепостените пътници са заплатили по 2 349 долара за еротичния круиз, като в цената са включени секс играчки, шоу програми, уроци по танци на пилон и тематични вечери, които да предразположат посетителите на кораба да се отдадат на горещи и необуздани страсти. Двойките се любуват както на диви плътски изживявания с половинките си, така и с всички останали участници на борда. На "Кораба на оргиите" не съществуват забрани, а преди "Страст по гръцките острови" да започне обиколката по островите, организаторите събрали всички пътници на голямо парти, където бъдещите сексуални партньори да се опознаят. Освен на осъществяване на всичките си еротични фантазии, пътниците се радват и на луксозна обстановка и изискани ресторанти с голям избор от изкушаващи специалитети.



Билетите за "Кораба на оргиите" били разпродадени преди няколко месеца, като резервациите били направени чрез холандски сайт, чиято цел е размяна на партньорите, известна още като "суинг".

Като че ли в последно време екскурзиите с цел полови взаимоотношения с нови и непознати хора и размяната на партньори стават все по-популярни. Преди няколко дни Woman.bg научи, че поп фолк изпълнителката Бриана ще се включи в секс круиза "Дизайър" на мексиканската компания Original Group, който ще отплава на 26-и септември и ще премине през Хърватия и Словения. Дали секс круизите са бъдещият печаливш бизнес и дали ще навлязат и в България? Може би ще разберем съвсем скоро. А вие бихте ли се включили в подобно приключение?



Четете още: Попфолк певица е сред пътниците на първия секс круиз в света