В навечерието на новата 2015 година въздухът започва да се насища с празнична атмосфера. Започва писането на списъци със задачи, но и списъци с подаръци. Няма ден, в който да не се загледаме по витрините. Домашната Коза цени практичните подаръци, които ще донесат на собственика му полза.

На близките си можете да подарите нещо по-интимно. Например – парфюм или бижу. Животът ни е интересен и многостранен, освен материален – затова трябва понякога да се съсредоточаваме върху приятните и положителни емоции.

За приятелите, според изпочния хороскоп, най-подходящи ще са дискове с филми и музика, съвременни четива, кутия популярно кафе или специален чай и т.н. Подаръкът за колегите по случай новата година не бива да са скъпи, защото така рискувате да ги поставите в неловко положение. Заедно с децата напишете писмо на Дядо Коледа, така ще сте напълно сигурни какво желаят най-много.

Освен това ви препоръчваме да се съобразите с предпочитанията на всеки зодиакален знак.

Овен

За такива практични създания са подходящи подаръци, които ще са полезни и незаменими в живота – такива, които Овенът може да използва ежедневно. Подарете събитие или впечатление – професионална фотосесия или интересно пътуване ще бъдат оценени. Дарявайки Овена, постарайте се да го направите спонтанно – като изненада. И не забравяйте да сложите ярка опаковка на подаръка – Овенът ще бъде във възторг!

Телец

Подбирайки подарък за него, помнете, че той трябва да съдържа в себе си духовна ценност и не бива да бъде нещо евтино. В качеството на основен подарък изберете нещо практично и дълготрайно. Телецът цени комфорта и уюта, поради това предмети от такъв тип, които украсяват и облекчават бита му, ще са идеални. Телец обича бижута с естествени камъни или пък от благороден метал. В никакъв случай не избирайте нещо колкото да отбиете номера.

Близнаци

За хората зодия Близнаци най-ценното е самото внимание и грижа, които подаръкът ви показва. Смело подарявайте неща, които обогатяват кръгозора им. Подходящи са съвременни и модерни устройства, добра книга или пък желано пътешествие. Близнаците не се вълнуват от опаковката на подаръка, така че ще можете да спестите пари от излишен блясък.

Рак

Хората от тази зодия обикновено колекционират нещо. Най-добрият подарък за 2015 година ще бъде поредна част от колекцията им или пък идея за стартиране на нова. Постарайте се да подарите на Рака нещо полезно за дома – вещ, която той ще използва лично. За Рака е важно не само какъв е подаръкът, но и как му го поднасяте.

Вижте подходящите подаръци за останалите зодии ТУК!