Решено е! Най-успешният ни тенисист Григор Димитров и американската певица, по която въздишат милиони мъже по света – Никол Шерцингер, ще вдигат сватба.

Най-накрая стана ясно, че Никол бе редом до Гришо на "София Оупън" неслучайно. 13-години по-възрастната половинка на големия ни спортист всъщност е придружила своя любим у нас, за да избере лично място, където двамата да сключат брак.

По време на престоя си в София американската поп дива прекарала повечето време в компанията на майката на Гришо. Както вече стана ясно, въпреки натоварената си програма Гришо бе намерил време да заведе певицата в родния си град Хасково и да я запознае с майка си.

Според приближени на двойката Шерцингер впечатлила бъдещата си свекърва с многобройните си познания за страната ни. Майката на големия ни спортист била силно впечатлена и от факта, че двете с Никол намерили много общи теми на разговор.

Вместо да се впусне в обикаляне на магазини или спа процедури, красивата певица оползотворила времето си в София с посещения на най-големите храмове и други културни средища. Целта на екзотичната чаровница била да намери място, където двамата с Гришо да минат под олтара. Сред свещените кътчета на столицата, които майката на Гришо и Никол посетили заедно, била и енорията "Св. Йосиф" в столицата - един от най-големите римокатолически храмове в България. Предполага се, че именно в него двамата ще се врекат един на друг пред Бог.

Църквата у нас признава сключването на брак между православни и католици, като провежда венчален ритуал без никакъв проблем.

Не е тайна, че Шерцингер и Димитров се сгодиха на 12 септември в Портофино – магнетично рибарско средище, привличащо множество туристи, разположено на италианската Ривиера.