Натали Имбрулия, която като че ли се скри от светлините на прожекторите в последните години, сега говори открито за любовните си разочарования и превратностите на съдбата.

37-годишната певица и актриса, която през 2008 г. се раздели със съпруга си Даниел Джонс след петгодишен брак, днес признава, че не си е представяла живота така, съобщава iNews.bg.

"Не мислех, че на тези години ще се намирам, където съм сега. Не мислех, че ще съм разведена, че няма да имам деца... Просто не знаеш накъде ще тръгне животът ти", размишлява Натали, цитирана от FemaleFirst.co.uk.

И дори признава, че на моменти се чуди какво би било, ако не се беше разделила с мъжа си, макар да знае, че решението е било правилно. Все пак казва, че не се чувства нещастна – напротив, а гледа да се концентрира върху кариерата си, след като се премести от Лондон в Лос Анджелис.

"Просто не преследвам нищо. Благословена съм, че нещата в кариерата ми се случват, както трябва. Трябва да направя нещо с актьорството, защото не мисля, че съм постигнала толкова, колкото ми се искаше в това отношение. Ето това е нещо, върху което ще наблегна, а аз наистина работя сериозно, но определено не е нещо, от което имам нужда, за да бъда щастлива", казва чаровната австралийка.

Имбрулия стана известна през 90-те с участието си в популярния австралийски сериал "Съседи" в ролята на Бет Уилис, а през 2003 г. партнира на Роланд Аткинсън в комедията "Джони Инглиш".

Последно тя участва във фестивала "Белите нощи на Петербург" между 6 и 8 юли, на сцената на който се качиха още звезди като Анастейша, Дейвид Хаселхоф и Майкъл Болтън.