Автор
Woman.bg

Моника Белучи приветствана с бурни аплаузи в Пекин

Моника Белучи предизвика бурни аплаузи и същински фурор при появата си на червения килим на кинофестивала в Пекин, съобщи телевизия CNV.

Иконата на съвременното италианско кино за пореден път доказа, че е жена от висше измерение и класа. Където и да се появи, неподражаемият й стил, харизматичен блясък и чар продължават да бъдат обект на възторг и адмирации.


Незалязващата звезда на Белучи за пореден път блесна с цялата си сила, този път от другата страна на земното кълбо – далечен Китай. Актрисата с незалязваща хубост бе приветсвана с шеметни аплаузи при появата си на червения килим на пекинския кинофестивал.

Присъстващите имаха щастието да се насладят на великолепната й визия и добър вкус, които актрисата за пореден път демонстрира чрез избора си на тоалети.

Първият бе черна стилна рокля с широки дипли около деколтето и голи рамене. Вторият представляваше изящна дълга червена рокля с дълбоко деколте и полупрозрачен шлейф.


С това 52-годишната Белучи за пореден път доказа както умението си да подбира тоалети, подчертаващи още повече естествените й чар и красота, така и истината, че една жена, която уважава себе си, може да изглежда зашеметяващо независимо от времето и годините.