Дизайнерката Мегз не отговори на въпросите на своите гости от предаването „Черешката на тортата” дали има мъж в живота си. Най-любопитен бе актьорът Веселин Плачков, който не крие любовта си към певицата Мариана Попова. Той директно изстреля въпроса: „Ти имаш ли си другар в живота?”, докато гостуваше в дома на Миглена Каканашева, каквото е истинското име на моделиерката. Тя обаче се направи, че не го чува, заета да приготвя екзотични ястия.

Те й изиграха лоша шега и тя не успя да се приготви на време да посрещне гостите, които бяха принудени да чакат пред вратата час. Въпреки че Плачков, а после и Мариана Попова продължиха да любопитстват за любовния живот на Мегз, тя не навлезе в никакви подробности. Надълго и широко обаче обясни, че била едва на 20 години, когато майка й и баща й повярвали в мечтата й да шие дрехи, изоставили работата си и се посветили на нейния бизнес.

Слухове свързват Мегз със сина на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който преди това излизаше със синоптичката Гергана Малкоданска.

Четете още: Мариана Попова: Веселин Плачков е абсолютната ми любов