Автор
Woman.bg

Коцето Калки взриви публика и жури в „Капките“

Коцето Калки избухна в образа на младата изпълнителка Дара с нейния хит „К'во не чу?“ в култово предаване „Като две капки вода“ снощи.

Всичко беше изпипано до последния детайл - декорите, пазарската количка, лудите тийнейджъри, дори костюмът на Дара от цветния клип беше копиран едно към едно. Калки за пореден път даде всичко от себе си и вложи безкрайно много старание и енергия, за да влезе подобаващо в кожата на нашумялата поп дива.

Четете още: Като две капки талант

За съжаление Коцето дори не подозираше през какви премеждия трябваше да мине по време на цялото изпълнение. Още в самото начало на песента имаше проблем с микрофона, който спря да работи, и се наложи от екипа да му донесат нов на сцената. Това разбира се не попречи на професионалиста да продължи невъзмутимо с песента и хореографията. За беда това бяха само началото на калкините неволи.



Към средата на парчето камерите започнаха да показват заливащото се от смях жури и самата Дара, която беше в залата и прикриваше с ръка срамежливия си кикот. Малко след това всички зрители пред малкия екран също имаха възможността да се насладят на прекрасната гледка, предизвикваща такова повсеместно вълнение. А именно - стилистите на предаването бяха забравили да сложат бандаж под трикото на Коцето и освен, че прозираше мъжкото му достойнство, отстрани срамежливо се подаваха част от слабините му.

Не му стигаше този срам, но и членовете на журито не спряха да се смеят и да правят злобни забележки на звездата, докато Зуека и Рачков се опитваха да замажат положението и да обърнат гафа в своя ползва.

Ако не друго, поне се посмяхме от сърце, но искрено съчувстваме на Коцето Калки и му пожелаваме занапред перфектни и безпроблемни превъплъщения на сцената на „Като две капки вода“, а и извън нея.