Автор
Woman.bg

Ева Лонгория: Добре че е чашата вино след тренировка

Оказва се, че Ева Лонгория е намерила своя партньор не само в живота, но и в тренировките.

Красавицата позира за новия брой на Health Magazine и сподели, че съпругът ѝ Хосе Бастън я мотивира да тренира.

"Съпругът ми много обича да тренира. Всеки път ми казва: "Трябва да го направиш", а аз съм: "Ох, да, знам". Той ми е голяма мотивация. Другото нещо, което ме амбицира да издържа тренировката, е чашата вино, която ще изпия след това. Истината обаче е, че всеки път, когато вървя към залата, си казвам: "Дано да не се появи треньорът ми, дано да не се появи."

Ева също така сподели пред списанието, че тренировките ѝ включват много кардио, също така йога и пилатес упражнения, а отскоро и упражнения с тежести, защото треньорът ѝ е заявил, че мускулатурата ѝ е прекалено неразвита.



Ева и Хосе също така се вдъхновяват взаимно да променят начина си на хранене.

"Това е лесно в големите градове. Лос Анджелис е град за вегани. Когато бях в Мексико сити, си мислех, че ще e трудно да не ям месо - това все пак е земята на такосите. Но в Ел Ей открихме растителна храна, соя и неживотински продукти, така че станахме вегани. След известно време добавихме яйца в менюто си и сега ядем и риба от време на време. Червено месо и пилешко обаче не сме яли от януари", уточнява Лонгория.

Относно гардероба си красавицата от "Отчаяни съпруги" заявява, че не носи и не обича черни дрехи, а ежедневните ѝ визии най-често включват дънки, копринена риза и токчета. Ако времето навън е хладно, тоалетът й включва и блейзър.