Автор
Woman.bg

Чудо по време на огнения ад в Лондон: Бебе оживя след полет от 10-ия етаж!

Пожарът, който избухна в 24-етaжната жилищна сграда "Гренвъл Тауър" в Лондон, e взел 12 жертви. По данни на местните власти има най-малко 79 пострадали. Появиха се и кадри, запечатали човешкия ужас, както и разкази от първо лице на очевидци.

Случиха се и чудеса. Майка хвърли бебето си от десетия етаж, за да го спаси от пожара, а случаен минувач успя да го хване и да го спаси.

На видео, заснето от съседна сграда, пък се вижда как млад пожарникар, смело спасява хора от огнения ад и не се отказва, дори когато собственият му живот е застрашен и върху него започват да падат отломки от сградата.

Свидетели разкриват, че хора са скачали от сградата, за да се спасят.

От "Дейли мейл" съобщават, че много от хванатите в капана на огъня са правели въжета от чаршафи, които са провисвали през прозорците, опитвайки се да се спасят, слизайки по тях. Жена допълва пред изданието, че от последните етажи на жилищния блок хора са подавали светлинни сигнали с мобилните си телефони, надявайки се, че органите на реда ще ги забележат и спасят. Уви пожарникарите не успяват да стигнат до тях и светлините постепенно угасват. "Хората навярно не са оцелели", през сълзи промълвява дамата през "Дейли мейл".