Автор
Woman.bg

Асен Блатечки и Калин Врачански на премиерата на филма ''Бензин''

Едно от най-очакваните филмови събития през тази година е представянето на филма „Бензин“. Големият интерес към продукцията доведе до нещо, което се случва у нас за първи път – организацията на гала-премиера във Варна.

Актьорският състав и специалните гости на събитието преминаха по килим, който е оформен като рали писта. За първи път в България филмова премиера може да се похвали със седемнайсет метрова стена на славата.

Усещането за високи скорости и бензин е подсилено благодарение на спортните коли от филма с които пристигнаха актьорите. Освен това, „Бензин“ е първият български филм, който ще достигне до седемнайсет населени места у нас без кино салони, благодарение на проекта „Пътуващо кино“.



Асен Блатечки се изявява не само като режисьор, но и като актьор, като във филма участват още две лоши момчета на българските кино и театър – Калин Врачански и Башар Рахал. Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в "Бензин" зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack.

Снимките са реализирани във Варна, като работата по филма продължава 10 години.

Филмът може да бъде гледан в кината от 19-ти май.