Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли: Плачех под душа, за да не е пред децата

Анджелина Джоли се раздели с Брад Пит миналия септември, но наруши мълчанието си по темата чак сега.

Бившият ѝ възлюбен проговори за раздялата преди броени месеци пред списание GQ, Анджелина пък го направи за новия септемврийски брой на Vanity Fair.

42-годишната актриса споделя, че отношенията между нея и вече бившата ѝ половинка са се усложнили през лятото на 2016-а по време на снимките на лентата "Първо убиха баща ми", на която тя е продуцент и режисьор.

От Vanity Fair пък разкриват, че през септември на връщане от снимките на продукцията е възникнал скандал между Мадокс и Брад Пит, като кацайки в Лос Анджелис, Калифорния, Анджелина е изхвърлила актьора от частния самолет.



Джоли е категорична, че към днешна дата с Пит все още държат един на друг, загрижени са за семейството и имат едни и същи цели.

Актрисата допълва, че дори и да ѝ е било тежко, се е старала да не го показва пред децата. "Израснах, притеснявайки се за майка си, не искам моите деца да преживеят същото и да живеят с чувството на безпокойство за мен. Мисля, че е много важно да плачеш под душа, а не пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще бъде наред, дори когато ти не си сигурен, че ще е така", каза актрисата.



Джоли и децата ще живеят в имение за 25 милиона долара в Калифорния и по думите й е оставила на заден план правенето на филми, за да стане по-добра майка.

"От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ", казва актрисата и допълва: "Ставам все по-добра и в трите".

Анджелина споделя, че наскоро Нокс ѝ е казал: "Кой иска да бъде нормален, ние не сме нормални, нека никога не бъдем."

"Благодаря. Да, нека се осмелим да не сме", бил нейният отговор.

Актрисата допълва, че децата ѝ са били много смели във времената, когато се е наложило да бъдат и че всички "се лекуват от събитията.."

Звездата поясни: "Те не се възстановяват от развода. Те се лекуват от ... от живота, от нещата в живота."