Автор
Woman.bg

5 неща, които ще се случат в „50 нюанса освободени“ (видео)

След като страстната любов на Анастейша Стийл и Крисчън Грей премина през различни изпитания, дойде време да видим на голям екран тяхната сватба.

Двамата ще се врекат във вечна вярност в новия последен филм от трилогията, който ще излезе на голям екран 14 февруаи 2018 година.

Трейлърът на лентата е вече тук и ни представя сватбения ден на двойката. От видяното обаче се разбира, че бракът не им носи дежурното "заживели дълго и щастливо", защото пред тях стоят множество предизвикателства.

Кои са те, може да разберете в следващите редове, затова ако не искате да разбирате сюжетните изненади в лентата, не четете по-долу.


* Докато се намира в болницата, за да се грижи за доведения си баща Рей, Анастейша открива, че е бременна. Новината обаче не е приветствана с радост от Крисчън, тъй като я обвинява, че е е забременяла умишлено и се тревожи, че тя ще поставя детето пред него и техните отношения.

* След като Ана и Крисчън се завръщат от медения си месец в Европа, Грей излиза извън града, а Ана излиза с приятелката си Кейт Кавана за по няколко питиета.

Когато се връща у дома обаче, тя открива, че бившият ѝ шеф Джак Хайд, който се превръща в изключително опасен персонаж в "Петдесетте нюанса по-тъмно", е разбил дома ѝ в опит да я отвлече. Тогава плановете му не успяват, но на по-късен етап той успешно похищава Миа Грей и иска от Ана 5 млн. долара, за да не нарани сестрата на Крисчън.

Историята завършва с попадането на Ана в болница, след като се наранява в опит да спаси Миа и себе си.

* "Г-жа Робинсън" все още причинява проблеми. Крисчън продължава да се среща с тийнейджърската си любов Елена Линкълн.

* Крисчън открива мрачна тайна от миналото си. След като Ана се възстановява от нападението, Грей установява, че като дете с Джак Хайд за кратко са живели в едно и също приемно семейство.

* Все пак трилогията има щастлив край. Финалът ни отвежда няколко години напред в действието, когато детето на Ана и Крисчън е вече на две, а любимата на Грей е бременна отново.

"50 нюанса сиво" от британската авторка Е. Л. Джеймс е еротичен роман, превърнал се в бестселър в много страни. Тя е продадена в над 100 милиона копия по света. Птрвият филм от поредицата по романа излезе 2015 година. Лентата се превърна в блокбастър и донесе приходи от 560 милиона долара.

Четете още: Снимката на Джейми Дорнан, по която дамите полудяха