Автор
Woman.bg

Любимата ни класика за топлите месеци: Белите маратонки!

Белите маратонки не излизат никога от мода, а на тяхното изкушение се поддаде дори Виктория Бекъм - модната икона, която доскоро не слизаше от ултра високите си токове.

Те винаги са добра идея, защото отиват на всичко, изчистени са и придават на всяка визия усещането за свежест и младежко излъчване.

Днес подбрахме за вас три такива модела от една от любимите ни серии на adidas - NEO. Ако сте се чудили какво точно означава NEO, сега ще ви разкрием. NEO е нов, нов дух, ново вдъхновение и нови преживявания - всичко, което бихме си пожелали да ни донесе лятото.

ADIDAS NEO Обувки CLOUDFOAM ADVANTAGE

Изчистен модел с розов акцент на езика, които се идеален вариант за младежи и млади по дух дами.

АDIDAS NEO Обувки VS CONEO QT W

През годините класическите три линии на adidas са претърпявали какви ли не метаморфози, но на лятото просто му отиват тези тропически елементи:

ADIDAS NEO Обувки VS ADVANTAGE W

Този модел е идеалният вариант да внесете диско настроението в ежедневието си, намигването на трите фосфоресциращи ивици ще разкрива на околните, че сте техния парти човек.



Добрата новина е, че много от тези модели в момента са на намаление в Sport Depot.

Поръчайте ги сега
за едно по-усмихнато и свежо лято.

До края на месец юни пък имате възможността да се включите в играта на Sport Depot и да си спечелите чифт маратонки adidas NEO. Повече за условията на играта можете да разберете тук.

Add coloured laces for instant personalisation.

A post shared by adidas neo (@adidasneo) on

(в материала има продуктово позициониране)