Очевидно е възможно, колкото и странно да ви се струва това!

Звездите също са хора и умеят да преглътнат егото си и да поставят приятелството пред призраците на предишни гаджета. В подкрепа на тези думи ви представяме 11 двойки звезди, които запазват топлите отношения помежду си, въпреки че са излизали с един и същ мъж в даден етап от живота си:


1. Камерън Диаз и Кейт Хъдсън

През далечната 2010 г. и двете актриси бяха свързвани с бившия американски бейзболист Алекс Родригес от “Ню Йорк Янкис”, като все още не е ясно коя е била първа и коя втора. Все пак се предполага, че първа е била Хъдсън, която за отмъщение известно време излизаше с Джъстин Тимбърлейк, бившия на Кейт. През 2016 г. двете красавици заравят томахавките и биват забелязани да купонясват заедно на рождения ден на Никол Ричи.




2. Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Бившите колежки от „Приятели“ също са споделяли един и същ мъж в миналото – Адам Дюритц, фронтмен на групата Counting Crows. Това обаче по никакъв начин не повлиява на дългогодишното им приятелство, едно от най-стабилните в Холивуд.




3. Джиджи Хадид и Тейлър Суифт

Хадид, която от скоро се присъедини към ангелите от „Виктория сикрет“, е била гадже на поп звездата Джо Джонас през 2015 г., 7 години след връзката му с Тейлър Суифт. След скандалната раздяла от изтеклото 27-секундно телефонно обаждане на Джонас, в което зарязва гласовитата певица, тя изглежда не таи никакви лоши чувства и дори е забелязана неведнъж да се размотава с двамата влюбени гълъбчета.




4. Селена Гомез и Тейлър Суифт

Явно кръгът от свестни мъже, с които звездните красавици излизат, не е особено голям, тъй като виждаме, че Тейлър Суифт е делила един мъж с още една известна поп дива. Смята се, че парчето й „Back to December” е посветено на актьора от „Здрач“ Тейлър Лаутнър, с когото Селена Гомез имаше връзка по-рано същата година.



5. Тейлър Суифт и Кара Делевайн

И ето я отново мъжемелачката Тейлър за трети път в нашия списък. Хитовата изпълнителка на „I Knew You Were Trouble” е имала кратка авантюра с Хари Стайлс от One Direction през 2013 г., за когото пък се говореше, че се среща с британския модел Кара Делевайн в края на същата година. Този факт очевидно не е попречил на приятелството на двете красавици, тъй като двете не спират да купонясват заедно по партита.



6. Даяна Агрон и Ема Робъртс

Звездата от „Клуб Веселие“ и Алекс Петифър имаха сериозна връзка за около година и дори се носеше слух за предложение за брак, преди да се разделят в началото на 2011 г. Актьорът от „Аз съм номер четири“ излизаше преди това с Ема Робъртс, на която е посветена и една от татуировките му (нейните инициали върху неговия пръст). Оттогава насам двете приятелки не спират да излизат и да се забавляват заедно.




7. Кристен Уиг и Дрю Баримор

Уиг и Баримор са близки от години, но определно имаше неловки моменти между тях, когато звездата от „Шаферки“ започна да излиза с бившия на приятелката си през далечната 2011-а. Дрю се е изказвала изключително свободно и със завидно спокойствие за техните отношения: „ Странно е, но такъв е животът. А те наистина си подхождат.“ Уиг и барабанистът Фабрицио Морети се разделят две години по-късно през 2013 г..




8. Дрю Баримор и Гуинет Полтроу

Очевидно фактът, че и двете актриси са излизали с техния колега Люк Уилсън, не им пречи да прекарват свободното си време заедно и дори наскоро пуснаха снимка в Инстаграм, на която са без грим по време на поход в планината.




9. Кейт Бекинсейл и Сара Силверман

Това наистина е нетипично женско приятелство, тъй като настоящият партньор на Сара е бившият съпруг на Бекинсейл, с когото имат дъщеря Лили Мо Шийн.




10. Ники Рийд и Нина Добрев

Приятелството на Нина Добрев и Рийд е толкова стабилно, че издържа дори и неловкия момент, в който бившият приятел на Нина Иан Сомърхолдер, с когото се запознават на снимачната площадка на „Дневниците на вампира“, се омъжва за Рийд през 2015-а.




11. Деби Рейнолдс и Елизабет Тейлър

Рейнолдс и бившият й съпруг Еди Фишър са дългогодишни семейни приятели с Елизабет Тейлър и Майк Тод. След смъртта на Тод, Тейлър и Фишър стават все по-близки, като Еди дори се развежда с Деби, за да се омъжи за звездата от „Клеопатра“. Скандалът в Холивуд е гарантиран, но в крайна сметка Рейнолдс прощава на Елизабет и двете приятелки дори си партнират в „These Old Broads”.



Дами, един съвет от нас! Никога не посягайте към мъж, който в момента или в миналото е значел много за ваша приятелка. Знаем, че любовта не пита, но все пак - много малко жени биха преглътнали подобно предателство.