Днес ще ви покажем какво носят известните и красиви личности за светски събития и за ежедневието си. И в двата случая трябва да отбележим, че изглеждат повече от прекрасно!

По-долу ще видите актуалните тенденции, по които си падат звезди като Сиена Милър, Кейт Босуърт, Ники Хилтън, Селена Гомес, Ема Робъртс и много други.

Cut out

Cut out тенденцията е все още много актуална и със сигурност ще се сдобием с поне една дреха с такъв елемент за пролетно-летните дни.

В последните колекции на дизайнерите класическите семпли модели биват модифицирани по интересен начин. Силуетът се видоизменя в различни форми, но по-забележими са изрязаните елементи от дрехата.

Животински принт

Всяка една от посочените по-долу звезди е заложила на винаги актуалните животински щампи.

Най-много ни допадна бохо визията на Роузи, която просто умее много добре да изглежда небрежно, но стилно.

Принт инвазия

Не се страхувайте да комбинирате дрехи с различни интересни и цветни щампи и със сигурност ще се привлечете вниманието на околните.

Четете още: Дженифър Лопес ни прочете мислите

Ежедневна изисканост

Удобството е номер едно, когато става въпрос за ежедневна визия. С черна семпла рокля или ефирен гащеризон със сигурност няма да сбъркате!

Семпла красота

Изчистените кройки и семплите модели са вечни и толкова красиви. Не е нужно да се спирате на рокля, украсена с безброй много перли, апликации или камъчета, за да привлечете внимание. Заложете на една дреха от качествена материя, изискани обувки и дамска чанта и ще се обръщат след вас, защото излъчвате стил и класа.

Ярко видение

Виждаме много цветни и ярки рокли и индивидуален стил на червения килим на важните светски събития. Не се страхувайте да експериментирате и бъдете себе си!

Четете още: Познайте марката: Нежните обувки на Ема Робъртс