Ако сте решили да си правите татуировка, трябва да обърнете внимание на няколко неща, а именно на нейния размер и дизайн и не на последно място на символиката на бъдещата мастилена рисунка.

Ако желаният от вас татус е надпис, то тогава задачата се усложнява леко, защото освен за всичко друго, трябва да внимавате и за правописа.

Да, точно така за правописа. Колкото и странно да ви звучи, оказа се, че татуировка с правописна грешка е често срещан гаф, който спохожда не само "простосмъртните", но и звездите.

Днес ще разгледаме някои от звездните татуировки с най-фрапиращи правописни грешки:

Хейдън Панетиер

Чаровната русокоса актриса си татуира от лявата част на гърба мисълта "Живей без да съжаляваш" на италиански език. Е оказа се, че красавицата не е изписало върху тялото си точно това, което е искала. В действителност пише “Vivere Senza Rimipianti” като за съжаление “Rimipianti” е грешно изписано.

Четири години след като неизвестен татуист татуира върху Хейдън сгрешената мантра, актрисата е реши да я премахне. Звездата бе засечена от папараци на плажа в „Холивуд“ във Флорида. От фотосите ясно се вижда, че Панетиър е започнала да премахва срамната рисунка.

Риана

Барбадоската красавица име не една, а цели две татуировки със сгрешен правопис. От ляво на врата си тя изписа на френски "rebelle fleur", което трябва да означава "Непокорно цвете". На езика на любовта обаче прилагателното стои след съществителното. Технически правилно изписване на надписа е "fleur rebelle".

Рири има и грешно изписана думата "прошка" на санскрит.