Тя е една от най-търсените звездни стилистки в Холивуд. От Кейт Бланшет и Сандра Бълок до Джулия Робъртс и Аманда Сейфрит - Елизабет е обличала много знаменитости.

Елизабет е израснала в Барселона, където е следвала журналистика в „University of South Carolina”, след което се мести в Ню Йорк, за да работи като редактор в сп. „Women’s Wear Daily”.

Не след дълго красивата брюнетка се мести в Париж, работейки като стилист за Fairchild. Трупа много опит в сферата на модата, което я кара да се премести в Манхатън и да започне работа като стилист за сп. „The New York Times”.

Първата й клиентка е актрисата Калиста Флокхарт, с която се запознава по време на снимките за „Ally McBeal”.

Четете още: Сива, но стилна зима

С днешна дата Елизабет е сред най-влиятелните личности и е стилизирала много от любимите ни визии на Холивудските звезди.

* Елизабет и Емма Робъртс

За церемонията по връчването на наградите „Златен Глобус” в началото на годината тя облече австралийската красавица Кейт Бланшет, която грабна статуетката за най-добра актриса във филма на Уди Алън „Син Жасмин“, в елегантна дантелена рокля на модна марка Armani Prive.



Нека ви припомним, че и по време на церемонията по връчването на наградите "Оскар" миналата година Елизабет облече прелестната Джесика Частейн, която бе номинирана за най-добра актриса, и Аманда Сейфрид, чийто филм "Клетниците" спечели цели три статуетки.



* Джесика Частейн в елегантна рокля на Armani Prive на червения килим преди 85-ите награди "Оскар"

* минути преди събитието



* Аманда Сейфрид в блестяща рокля на Alexander McQueen

* Джулия Робъртс в прекрасна черна рокля на Givenchy

За разлика от другите звездни стилисти Елизабет няма намерение да издава книга или да прави модна колекция.

„Възхищавам се на колегите си, които правят толкова много неща наведнъж. Когато приключат светските събития и филмови награди аз си отдъхвам и отделям време за семейството си. Обожавам да готвя! Освен това се занимавам и с благотворителната си компания „P.S. Arts”, сподела Елизабет.

ВИДЕО: