Автор
Woman.bg

Звездни рожденици - Нина Добрев на 28: Не спазвам диети, просто внимавам какво хапвам

Българската актриса, която покори Холивуд – Нина Добрев, днес празнува рожден ден. Родната хубавица навършва 28, а рожденият й ден я заварва на снимачната площадка на нова продукция, в която участва. Нина винаги е споделяла, че се гордее с българския си произход, макар да напуска страната ни едва на две. Семейството й емигрира в Канада, а днес Нина говори свободно английски, френски и български. Баща й Константин е компютърен специалист, а майка й Михаела – художничка.

„Започнах като модел за кратко, когато бях на 14 години. Имах няколко ангажимента и ми хареса, но аз исках повече и тръгнах да преследвам актьорска кариера. Била съм гимнастичка през целия си живот и съм се занимавала с най-различни танци, затова отидох в гимназия за изпълнителски изкуства в Торонто. Учител актьор ми препоръча да започна класове по киноактьорство. След около година обучение той ме представи на няколко мениджъри. Вече имах агент, започнах да се явявам като кандидат за роли. Дадоха ми работа и започнах.“, споделя Нина за старта на своята кариера.

Нина е трикратна носителка на награда "Изборът на публиката“. Най-известна е с ролите си на Мия Джоунс в „Деграси: Следващо поколение“ и Елена Гилбърт/Катрин Пиърс в американския сериал "Дневниците на вампира". Нина признава, че не спазва диети, просто внимава какво хапва. Обожава йогата и благодарение на нея изглежда толкова секси.