Автор
Woman.bg

Звездни красавици и изящни тоалети на галата на Лео Ди Каприо

Ослепителни красавици от света на киното и модата и изящни тоалети, щедро разкриващи изваяни тела, белязаха втората ежегодна гала вечер, организирана от актьора Леонардо Ди Каприо във френския курорт Сен Тропе.

Бляскавото парти, състояло се на луксозна яхта на крайбрежието, събра средства за подпомагане на различни инициативи, целящи опазване на околната среда. И тъй като Лео е известен с любовта си към женската красота, съвсем естествено на въпросното събитие присъстваха най-изящните красавици от шоубизнеса, а негласния дрескод на вечерта бе "повече плът".

Вижте кои известни дами се разходиха по червения килим галата и на какви визии заложиха те:

Наоми Кембал

Черната перла изглеждаше ослепително в разголена черна рокля с богат дизайн от новата есенна колекция на модна къща Atelier Versace.

Наташа Поли

Русокосата красавица също се появи с рокля, дело на Atelier Versace, но нейната бе светла и от пролетната колекция за 2015 на бранда.

Петра Немцова

Супермоделът блестеше в тъмнозелена рокля с инкрустации, дълбоко деколте и висока цепка от Zuhair Murad. Компания на тоалета й правеха пищна огърлица, сребристи токчета и клъч в същия цвят.

Мишел Родригес

Актрисата от лентата "Бързи и яростни" пък привлече погледите на присъстващите, минавайки по червения килим с прозрачна рокля с черни кожени цветя, която ефектно разкриваше тонизираното й тяло.

Ирина Шейк

Руският топмодел демонстрира стилна и секси визия, открояваща се с вечерна рокля в телесен цвят с cut-out детайли около талията и ребрата.

Нина Добрев

Нашето момиче пък бе заложило на бяла рокля, излъчваща елегантност и стил.

Кели Рорбах

Новата жена до Лео Ди Каприо пък плени сърцата на модни критици и ценители, появявайки се със светлолилава дантелена рокля с дължина до земята.