Автор
Woman.bg

Звездите вещаят шантав март. Време е за глупости!

На прага сме на най-женския месец в годината, често сравняван с лютия нрав на нежната половина от човечеството. Иронично, но този март наистина ще бъде доста сложен и напрегнат. Като една истинска жена!

На 2-и март Юпитер прави точна опозиция с Уран, а на 30-и март квадрат с Плутон. Тези аспекти ни правят по-енергични, смели и инициативни, но в същото време създават и повече напрежение. Затова не е изключено да станем свидетели на конфликти, инциденти, природни катаклизми и финансова нестабилност през този месец. Няма да е лошо да проявяваме повече умереност в думите и делата си, ако искаме да постигнем целите си и да не се окаже, че усилията ни дотук са били напразни.

Ретроградна Венера - влошава и без това сложните отношения между партньорите

Основният фокус този месец са взаимоотношенията. Бъдете внимателни, защото Уран дебне и една погрешна стъпка може да сложи край на дългогодишни приятелства и партньорства. Особено силно важи за представителите на зодия Овен, както и за всички с Асцендент Везни.

На 4-и март Венера става ретроградна и влошава още повече и без това сложните отношения между партньорите. Конфликти, които уж вече сме забравили, отново ще глождят съзнанието ни. Може дори да се появят и някои бивши, така за разкош. Да се чудиш, ти ли полудяваш или просто всички са луди! Е, и този месец няма да ти се отдаде шанс да разбереш. Лудостта ще ни превземе повсеместно.

И за капак ще ни бъде по-трудно да изразяваме каквито и да било емоции и така ще хвърляме в шах всички, с които общуваме. Изобщо такива красоти ще сътворим в личен план, че не ми се мисли за момента, в който излезем от тази кома и се наложи да оправяме пораженията. Това със сигурност няма да се случи преди 15-и април, така че имаме цял месец да развихрим въображението си и да оплескаме нещата, колкото си искаме. Поне имаме оправдание за това, нали така?

Веселбата през март продължава с Пълно лунно затъмнение в Дева, което ще се случи на 12-и март. Не взимайте никакви важни решение в живота си, нищо че Меркурий, който влиза в Овен на 13-ти, ще ви подтиква към това. Вместо да бързате и да показвате пред света колко сте решителни, отдръпнете се малко назад, направете една ревизия на съзнанието си и ще откриете изумителни неща, скрити там. Обърнете специално внимание на връзката между тяло, дух и разум. Може да започнете пречистваща диета или нов хранителен и двигателен режим. Послушайте тялото си от какво има нужда. То ни казва толкова много неща, но няма кой да го чуе.

Изплуваме от морето на мечти, сълзи и любов


Слънцето влиза в огнения знак Овен на 20-и март. Някои Овни ще кажат: Откога го чакаме това! И наистина, след емоционалните, артистични и чувствителни Риби, е време да изплуваме от морето на мечти, сълзи и любов и да се превърнем в едни истински...овце. Шегувам се, разбира се! Когато Слънцето влиза в Овен всички ставаме по-спонтанни и инициативни. Кръвта започва да кипи, адреналинът да се вдига, пролетта идва, птичките пеят, време за флирт, време за екшън! Време е за нови начинания, особено след Новолунието в Овен, което ни очаква на 27-и март. С една дума, време е за глупости!

Автор: Десислава Недева