Автор
Роси Кацарова

Звездите в Инстаграм и нереалният свят на социалните мрежи

Признаваме си, че в редакцията често гледаме колажи от типа "преди и сега", запечатали невероятния успех на дами, които с воля и упорит труд извайват впечатляващи фигури.

Силно се възхищаваме на постиженията им, но въпреки това нямаше как да подминем любопитна селекция, доказваща, че невинаги това, което ни се показва, е истинско.

Серията снимки представя едни от най-известните Instagram блогърки, които без притеснение, че ще се покажат в лоша светлина, качват фотоси, запечатали несъвършенствата на тялото. Което ни подсказва, че понякога съвършенството е чисто и просто добър ъгъл и подходящо осветление.

Дамите признават, че споделят подобни кадри, защото не искат да са част от медийното облъчване, според което ако не сме с мерките на супер модел, не сме привлекателни.



Всеки колаж, който ще видите, показва снимки, направени през няколко минути. Те са красноречиво доказателство, че няма идеални хора, а и не е нужно да има. Всеки е красив по свой уникален начин, без да е необходимо да се вписва в измислени от някого критерии за красота.