Представяме ти звездите с най-големи колекции обувки, които всеки ден прекарват часове докато решат кой точно модел да изберат!

Кристина Агилера
Със своите 750 чифта обувки, певицата се нуждае от специална стая, в която да ги държи. Поради ниския си ръст, тя е решила проблема с достигането до подходящия чифт благодарение на подвижна стълба. По време на бременността със сина й, размерът на ходилата на Агилера се увеличил с размер и половина, но след раждането те отново върнали нормалния си размер.

Виктория Бекъм
Чифтовете обувки, които г-жа Бекъм притежава не могат да бъдат преброени,Тя никога не е споделяла точно каква бройка притежава, но миналата година дари за благотворителна кауза 100 от тях. Ето защо би трябвало те да са най-малко 4 пъти по толкова, гадаят модни експерти.

Още по темата четете тук: Дейвид Бекъм: Виктория ме облича



Марая Кери
Певицата позволи на риалити шоу да влезе в личния й гардероб, където камерите заснеха около 1000 чифта. Това обаче се случи през 2002-ра година, а можем само да гадаем с колко се е увеличила бройката обувки от тогава.

Парис Хилтън

Милионерската принцеса Парис Хилтън разполага с около 2000 чифта обувки от най-скъпите и престижни световни марки. Интересен факт е, че преди да стане супер известна, Ким Кардашиян е била лична асистентка на Парис и се е грижила именно за обувките – тяхната подредба и чистота в гардероба.

Хайди Клум

Бившият модел и сегашна телевизионна водеща Хайди Клум разполага с невероятната бройка от 2000 обувки. В същото време, обаче, Клум не се гордее особено с тях. „Срамно е. Не Ви ли звучи странно, че имам толкова много обувки?“ - сподели тя пред канадско издание.

Още по темата четете тук: Хайди Клум по бельо в музикален клип


Селин Дион
Канадската певица Селин Дион явно обича да сменя много сценични визии, ето защо се нуждае от толкова много чифтове обувки. „Ако имаш – да кажем – 600 чифта обувки, това прави ли те откачалка? Аз имам към 3000 и какво – някои хора вземат дрога, аз купувам обувки“ - категорично изрази мнението си тя в интервю.

Даниел Стийл
Все пак, първенството засега държи писателката на женски романи Даниел Стийл. Четвъртата най-продавана авторка в света може да се похвали с колекцията си от 6000 чифта обувки. „Въображаемата колекция от обувки достигна 6000“, написа тя в своя блог, с което засили слуховете за това колко точно екземпляра притежава, въпреки че това си остава една добре пазена тайна.

Още по темата четете тук: 4 модела обувки за пролетна сватба