Автор
Woman.bg

Звездите от „Стъклен дом” разплитат интриги в апартамента на Рут Колева

В последните месеци, апартаментът на певицата Рут Колева се превърна в снимачна площадка. След като камерите на „Черешката на тората” се сприятелиха с приятната обстановка в домa на певицата, красивото жилище беше забелязано и от екипа на култовия български сериал „Стъклен дом”.

Звездите от филма прекараха няколко дни „като у дома си” в апартамента на Рут, но най-голямата звезда сред всички се оказа симпатичният четириног приятел на певицата – голдън ретрийвърът Рой. За да не разсейва актьорите с неустоимия си чар, кученцето трябваше да отиде за няколко дни на гости в роднини на Рут, докато екипът на „Стъклен дом” заснемаше сцени от сериала. В противен случай съществуваше реалната опасност цялото внимание на актьорите да бъде отвлечено или просто някой кабел да бъде тихомълком прегризан.

Приятелските отношения между младата певица и една от главните актриси в сериала – Радина Кърджилова не са тайна за никого. Навярно това е и причината Рут да сподели личното си пространство с камерите на “Стъклен дом”. Екипът на сериала буквално се възползва от момента, в който Рут е на своето национално турне и отсъства често.



Номинираната за певица на годината от БГ Радио Рут, сподели че няма проблем да отстъпва жилището си, когато става дума за изкувство.

В домът на певицата явно е обичайно да гостуват известни личности, защото станахме свидетели и на видео, в което актьорът Юлиан Вергов старателно шета с прахосмукачката.


Последно от woman.bg