Амбър Роуз се разходи с култовата червена рокля на Moschino, която е вдъхновена и посветена на най-голямата верига за бързо хранене Макдоналдс.

Никак не ни харесва идеята чрез модата да се пропагандира нездравословният начин на хранене, но няма да навлизаме по-дълбоко във въпроса, защото това да беше единственият ѝ творчески и морален недостатък. Модната индустрия доста умело борави със слабостите на съвременното ни общество, издигайки ги в култ за младите си поклонници – голота, анорексия, цигари и пр.

Да се върнем на Амбър и нейната визия. В този си вид тя се отби през известното холивудско заведение „Urth Caffe“ за чаша студен чай.

Четете още: Амбър Роуз скри татуировките си за наградите ''Грами''

Четете още: Секси или не – пиърсинг на зърното?

Червената рокля, която повече ни прилича на дълга тениска, бе съчетана с високи до малко над глезена кожени боти с отворени пръсти и страхотни слънчеви очила.

С рокля от същата есенно-зимна колекция на Moschino за 2014-та, само че плетена и с дълъг ръкав, сме виждали и Кейти Пери и модната редакторка и стилна икона Анна Дело Русо.

Четете още: Тази пролет с прическата на Клеопатра

Певицата Рита Ора пък наскоро заложи на тоалет Moschino, който представлява жълтеникаво кремава риза, ярко червен панталон и пластмасов жълт колан с акцент буквичката М, стилизиране под формата на сърце.