Автор
Woman.bg

Звездите, които призанват, че пият МНОГО вода

Всички ние сме били и ще продължаваме да бъдем съветвани да пием по минимум 8 чаши вода на ден, ако искаме да се радваме на добро здраве, красива фигура и свежа кожа.

Признаваме, че не винаги следваме правилото за 8-те чаши. Някак забравяме да пием вода, за която се сещаме чак когато усетим жажда. Знаете, че чувството на жажда е всъщност последният сигнал на тялото преди да се дехидратира сериозно.

Ето кои звездни дами не се сблъскват с проблем като нашия, поради простата причина, че имат изградения навик да пият вода... Много вода. И им личи!

Нека вметнем, че в списъка по-долу не включваме Дженифър Анистън, която е най-върлата привърженичка на водата сред звездите. Тя дори стана рекламно лице на водата Smart.

Бионсе

След като ражда дъщеря си Блу Айви, Бионсе веднага се подложила на строг режим за възвръщане на предишната си фигура. Една от техниките за здравословно отслабване, разбира се, било пиенето на много водата. И до днес певицата признава, че навикът да пие по минимум 2 литра вода на ден ѝ останал. „Опитвам се да се грижа за себе си по възможно най-добрия начин. Пия много вода с лимон, а към тях добавям и дневната си доза витамини“, споделя самата Бионсе.



Ел Макферсън

Австралийският супер модел твърди, че изпива по 3 литра вода на ден. И според нея това е ключът към красивото остаряване и великолепна кожа. Пред ABC News Ел сподели - „Един от най-ценните съвети за красота, които мога да дам, звучи като клише, но е вярно – пийте по 3 литра вода всеки ден!“



Камерън Диаз

През 2013 година Камерън издаде своята книга, посветена на здравето и красотата - „The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body“. В нея актрисата споделя, че пие много, много вода, но дава и хитър съвет – да държим по една малка бутилка с вода до леглото си, от която да пием сутрин, още преди да сме станали от леглото. „Повярвайте ми, че с времето от увехнало растение се превърнах в цвете, съживено от дъжда“.



Миранда Кер

Миранда никога не пие бутилирана вода, а държи тя да е дестилирана - „Имам алкални филтри на мивката в кухнята, както и на слушалката на душа. Изучавах нутриционистика и по време на обучението си научих колко важна и полезна е алкалната вода за тялото, особено когато се пие.“



Тайра Бенкс

Тайра често пропагандира пиенето на вода в своите профили в социалната мрежа. Последният ѝ пост по темата беше в Twitter и гласи - „ОБИЧАМ да пия вода. И за вас е добре да го правите. Знаете ли, че трябва да изпивате по около литър пред обяд??“



Джейн Фонда

Шеметна жена и актриса, известна с това, че ревностно се грижи за здравето и фигурата си. Тя съветва да се пие много вода, но между храненията, а не по време на тях, за да не се разреждат стомашните сокове, отговорни за доброто разграждане на храната.