Живеем във време, в което щастливите моменти със семейството и забавленията с приятелите се документират чрез снимков материал, който после задължително се качва в социалните мрежи. Както гласи една популярна шега – "Ако го няма във фейсбук, значи не се е случило".

Днес обаче ще обърнем внимание не на фейсбук, а на Instagram профилите на няколко красиви звездни дами и на най-новите фотоси, които те са споделили със своите почитатели.

След предизвикателството "Ледена кофа" сега е ред и на Wake Up Call.

Това е кампания, събираща пари за децата в Сирия. Инициативата бързо се популяризира сред звездните дами, които се снимат веднага след ставане от сън и качват снимките в социалните мрежи. Всеки фотос трябва да е придружен от дарение за децата, пострадали от конфликта в Близкия Изток.

Черната пантера Наоми Кембъл е една от звездите включили се в кампанията.

Преди дни Виктория Бекъм качи в профила си в Instagram сладка снимка на нея и съпруга й. Фотосът е от официалното представяне на уискито на Дейвид Бекъм, което носи името Haig Club.

На въпросния кадър пош спайската нежно целува по бузата футболистът. Умилителната снимка красноречиво доказва, че 15-те години брак не са охладили взаимната любов на тези двамата, а напротив направили са я още по-силна.

Шоуто на Кардашиян се радва на голям зрителски интерес в САЩ, който предопредели и появата на 10-ия му сезон. Сериите от него в момента се снимат, а Кортни, Ким и Клоуи не пропуснаха да отбележат събитието с едно селфи, което вярваме, че няма да е последното за този сезон на риалитито.

Докато предишната снимка е качена от по-малката сестра на Ким Клоуи, то тази е качена от самата госпожа Кание Уест. На нея тя позира с модела Кара Делевин. Впечатление правят мокрите им коси и дълбоките им погледи, както и надписът под кадъра - "таен проект".

Какво ли се крие зад всичко това... Очакваме скоро да разберем.