Мнозина гледат на ученическата любов като на изживяване, от което ще ти останат мили спомени, но не я възприемат като връзка, която може да прерастне в любов за цял живот.

Днешният ни материал, посветен на звезди, които са щастливо женени за гаджето си от ученическите години, доказват, че връзките, започнати в гимназията или в университета, имат бъдеще и всъщност именно първата половинка може да се окаже тази, с която е писано да изживееш дните си.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Двамата се запознават през 2002 година в университета "Св. Андрю" в Шотландия, където и двамата учат. Те бяха гаджета близо десетилетие, през което се разделяха и събираха многократно, докато през 2011 не се ожениха. Днес - 5 години по-късно, двамата са видимо влюбени един в друг и горди родители на две дечица.

Звездни двойки с голяма разлика във възрастта

Самюел Л. Джаксън и ЛаТания Ричардсън

Известният актьор и ЛаТания, която се радва ба успешна театрална кариера, се запознават през края на 60-те години на миналия век, докато учат в съседни университети в Атланда. Двамата започват да излизат през 1974-а и си казват заветното "да" шест години по-късно.

За 42 години брак те отглеждат красива дъщеря на име Зоуи и се превръщат в еталон за щастливо семейство.

Звездни двойки с голяма разлика във възрастта - II част

Макр Зукенберг и Присила Чан

Основателят на социалната мрежа Facebook и квалифицираният педиатър Присила Чан са заедно от цели 14 години. Те се запознават на парти в Харвард, където и двамата учат, през 2002 година.

Марк научава китайски, за да може да общува с любимата си на родния ѝ език, и двамата се женят през 2012-а, като към днешна дата са горди родители на момиченце.

Те доказаха, че истинската любов е за цял живот

Snoop Dogg и Шанте Тейлър

На мнозина им е трудно да повярват, че рапърът е с една жена повече от 20 години и по негови думи винаги ѝ е бил верен.

Двамата са заедно още от тийнейджърските си години и днес след 26 години заедно и отгледали три деца изглеждат все така влюбени.

Трагични звездни любовни истории

Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли

Основателят на американската рок банда Bon Jovi се запознава със съпругата си в гимназия в Ню Джърси. Доротея, която е отличничка, помага на Джон, който е типичното лошо момче, незаинтригувано от учението, с уроците. Двамата неусетно се влюбват и след като завършват заживяват заедно.

Джон и Доротея минават под венчилото през 1989 година в Лас Вегас, като щастливият им 27-годишен брак разбива клишето, че рок изпълнителите не са създадени за семеен живот.

Трагични звездни любовни истории - II част

Боно и Али Хелсън

Боно е другата рок звезда, минала под венчилото с ученическата си любов.

Той и настоящата му любима са учили заедно в гимназия в Дъблин, като те стават двойка през далечната 1975 година, когато той е едва на 15, а Али на 14. През 1982-а се венчават и днес са горди родители на 4 деца.

"Срещнах най-необикновената жена в света и не можех да я оставя да си отиде", разкри Боно на въпрос защо се е оженил толкова рано.