Автор
Woman.bg

Звезди споделиха снимки в социалните мрежи по повод Деня на майката

Денят на Майката по света се отбелязва в различни дни на годината, но най-широко чествана като национален празник е втората неделя на месец май, което тази година беше на 10 май. На този ден хората обръщат внимание на майката и нейното значение в живота на всеки, на майчината безусловна обич и подкрепа.

Социалните мрежи на известните и красиви знаменитости са следвани от милиони верни фенове и те не пропуснаха възможността да отбележат тази дата като специален ден от живота им.

От Бионсе и Бритни Спиръс до Дженифър Лопес и Иванка Тръмп – звездите решиха да споделят с цялата интернет общност снимки от личния си архив, на които са позирали като деца или възрастни заедно със своите любящи майки.

* Дженифър Лопес с децата си

В Деня на майката певицата Бионсе сподели колаж от две снимки – на едната позира с майка си, на другата самата дива е застанала до своята дъщеричка Блу Айви. Двата кадъра са почти идентични, но по-интересното е, че малките момиченца на тях са като близначки.

Четете още: 9 месеца бременност в снимки

* Тина с Бионсе; Бионсе с Блу Айви

По-рано миналата седмица майката на Бионсе и Соланж също отбеляза предварително празника като качи в профила си снимка на любимите си момичета, сред които Кели Роуланд, племенницата ѝ Анджи, Соланж, Бионсе и Блу.

Четете още: Виктория и малката Харпър по женски в Мароко