Докато някои популярни личности предпочитат да избягват интимни срещи със свои фенове, други свързват живота си с хора, които дълго време са били техни верни почитатели.

Половинките на известните са или обикновени хора, или популярни личности, които тайно и продължително са ги боготворяли.

Четете още: Звезди, които се ожениха за обикновени хора

Мат Деймън

Лучана Бозан Баросо и Мат Деймън сключват брак през 2005-та, след двугодишна любовна връзка. Аржентинката среща актьора докато работи като барманка в Маями. Всъщност тя го спасява от натрапчиви фенове, като го скрива на работното си място.

Романсът им продължава и до днес, като Мат неведнъж е споделял за силните си чувства към Лучана. Двамата имат три деца, като актьорът осиновява дъщерята на Лучана от предната ѝ връзка.

Анн Хатауей

Акрисата е друга знаменитост, омъжила се за свой верен фен. Адам Шулман е дизайнер на бижута, актьор, продуцент и съпруг на Анн от две години. Двамата са запознати от общи приятели, като по време на срещата им Адам с притеснение ѝ признава, че е неин почитател още от самото начало на кариерата ѝ.



Никълас Кейдж


След два неуспешни брака, с Патриша Аркет и Лиса Мари Пресли, актьорът намира своята нежна половинка в ресторант Kabuki, Лос Анджелис. Алис Ким работи там като сервитьорка. Двамата имат брак от 2004-та, както и син.



Том Круз

В свои интервюта по темата за любовта ѝ с Том Кейти Холмс винаги е разказвала за изненадата и вълнението, които изпитала, когато усетила прехвърчащите флуиди между нея и големият актьор, секс символ и личен неин кино кумир.

Приказката им продължи едва 6 години и завърши доста скандално – Кейти буквално избяга от ексцентричния Том, като взе пълно попечителство върху дъщеря им Сури.



Фърги

Джош Дюхамел е един от онези щастливци, на които им е било писано да имат своята жена-мечта. В интревю за InStyle той дори признава, че още преди да се запознаят лично, той я е сънувал.

Джош харесва музиката, гласа и визията на Фърги, а след първата им среща се влюбва безвъзвратно и в човека Фърги. Двамата имат син на име Аксел.



Джесика Алба

Помощник продуцентът Кеш Уорън харесал Джесика още във филма „Хъни“, в който тя демонстрира своите страхотни умения като танцьор. След години той я среща за първи път на живо по време на снимките на „Фантастичната четворка“.

Затвореният и сериозен Кеш я спечелил без излишни изляния в почитателска вярност. Тихо и настойчиво се преборил за вниманието и любовта ѝ. Двамата имат дъщерички – Онър Мари и Хевън Гарнър.



Джон Траволта

Точно като Кейти Холмс, Кели Престън винаги е мечтала да се запознае със своя идол от „Брилянтин“. Кели е актриса и това ѝ дало възможност да се запознае с Траволта на светско събитие. Тази първа среща била съдбовна и за двамата.