Автор
Woman.bg

Звезди, сключили брак със свои фенове - II част

Вижте първата част тук!

Днес ще ви представим втора част на материала, посветен на известните личности решили да свържат живота си със свои фенове.

Защото колкото и да не ни се вярва понякога, чудеса се случват не само в приказките. И щом съвсем обикновен човек, далеч от светлините на прожекторите, може не само да срещне звездата, на която се възхищава от години, но и тя да се влюби в него и двамата да минат под венчилото, значи и ние няма да губим надежда и търпеливо ще чакаме съдбата да преплете пътищата ни с Том Харди.



Но докато дойде този момент, нека заедно да видим кои звезди сключиха брак със свои почитатели:

Елвис Пресли



Краля на рока Елвис Пресли среща бъдещата си съпруга Присила, когато тя е едва на 14 години, но тя е толкова нежна, женствена и същевременно с това пленително невинна, че звездата не устоява на изкушението и се влюбва в тийнейджърката.

Певецът получава позволението на бащата на Присила – американски офицер, да я отведе със себе си в имението "Грейсленд" и въпреки че живеят заедно, те не сключват брак, докато красавицата не навършва 21 година.

Двамата се развеждат шест години преди смъртта на Елвис през 1977, но и след раздялата си продължават да таят пламенни чувства един към друг.

"Струва ми се, че никога няма да обичам някого като Елвис. Немислимо е дори да сравнявам някого с него. Истината е, че някои мъже, с които бях след раздялата ми с Елвис, означаваха нещо за мен, но той беше първата ми и последна любов" , сподели наскоро Присила в интервю.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс и Даниел Модър в момента са в процес на развод, но двамата имаха своите щастливи години, в резултат на които на бял свят се появиха трите им деца.

През 2000 година Даниел е съвсем обикновен и неизвестен човек, на когото съдбата се усмихва и го среща с актриса, на която той от дълго време се възхищава – Джулия Робъртс. Модър работи като оператор, когото наемат за снимките на "Мексиканецът" с участието на червенокосата знаменитост.

Джулия и Даниел се влюбват буквално от пръв поглед, въпреки че и двамата са обвързани по това време. Даниел е женен, но се развежда, за да е с актрисата, а тя от своя страна зарязва тогавашното си гадже – колегата си Бенджамин Брат.

Патрик Демпси

Патрик Демпси също е от звездите оженили се за своя почитателка. Актьорът мина под венчилото с жената, грижеща се за хубавия вид на косата му.



През 90-те години Джилиан Финк работи като фризьорка и направо не може да повярва на късмета си, когато час при нея си записва Демпси. Двамата се женят през 1999 година, като днес те са един от примерите за успешен брак в шоубизнеса. И да, Джилиан все още се грижи за прическата на актьора.

Келси Грамър

Настоящата съпруга на телевизионната звезда Келси Грамър е работила като стюардеса преди да се ожени за актьора и като мнозина е била негова фенка.

Актьорът от "Фрейзър" и 25 години по-младата от него Кейти се срещат през 2010 година, когато комедиантът все още е женен за третата си съпруга.

Адам Сандлър

Съпругата на Адам Сндлър – Джаки, е негова голяма почитателка години преди двамата да се срещнат.

Всъщност двамата се запознават чрез общи приятели и точно когато чаровната Джаки си мисли, че не може да е по-голяма късметлийка, Адам и предлага малка роля в негов филм.

Двамата се женят през 2003-та година, а Джаки продължава да участва в негови филми и до днес.

Тоби Магуайър

Дженифър Майър е поредната щастливка, която не просто се запознава с обожавана от нея звезда, ами и се омъжва за нея.

Дженифър работи като дизайнер на бижута и именно работата й е тази, благодарение на която пътищата й с Тоби се преплитат. Майър се запознава с актьора на снимачната площадка на филма "Seabiscuit". Чаровницата е наета от продуцентите да създаде бижута за кино продукцията.